Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Zlot Katujemy.eu  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. W którym miesiącu chcecie spotkanie?

• Czerwiec
      4
    • Lipiec
      11
    • Sierpień
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Witam wszystkich! w związku ze zbliżającymi się wakacjami oraz planowanym już dużo wcześniej zlotem, postanowiłem otworzyć ankietę w której oddacie głos - w jakim miesiącu chcielibyście się spotkać. Teoretycznie miałem dodać tylko lipiec i sierpień, ale sporo osób mówiło, że bardziej pasuje koniec czerwca więc także ten miesiąc został dodany do ankiety. Ankieta będzie trwała około 15 dni, następnie po wybraniu miesiąca, wybierzemy miejscowość w której się spotkamy. Kolejne ankiety będą już dotyczyły dokładnego miejsca spotkania itd. Planujemy zebrać ekipę i skoczyć na jakieś domki, myślę że taki wypad wypali, sporo osób chętnych zapewne się znajdzie. 

@@ Temat uznaje jako offtopic, więc śmiało dyskutować @@ 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem ciekaw, czy Little odważyłby się przyjechać na ten zlot :) Bo mniemam, że nie.

@notatka: A musi być jakieś powiązanie? Z tego co przeczytałem wyżej, ten temat to offtop.

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Widzę, że lipiec góruje, choć mi osobiście odpowiada każdy miesiąc.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Mi jak najbardziej odpowiada lipiec tylko niech nie przyjeżdżają osoby z którymi mają być spiny i napierdalanki.

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Mogę kogoś zabrać jak będę miał po drodze. Przypuszczam, że przyjadę z dziewczyną, może Astrala jeszcze zgarne więc 2 lub 3 miejsca wolne będę miał.

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Każdy może przyjechać, a ten kto tam jest młody niech zagada z rodzicami, że jedzie do wujka Dudnesa :D

• Lubię to! 2
Opublikowano

Pomysł spoko, mi też pasuje każdy miesiąc. Pytanie tylko jedno :D Co można mieć ze sobą ? 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jesteś za młody i nie zrozumiałeś o co chodzi. Jeszcze kiedyś się dowiesz ;)

Coraz bardziej mnie zadziwiacie ludzie.

• Lubię to! 1
Opublikowano

jestem za , tylko gdzie owe spotkanie miałoby mieć miejsce 
jak co to Dudnes chętnie się  z Tobą zabiorę też mieszkam na pomorzu , ale to jeszcze nic pewnego , bo może samochodem sam będę jechać .

• Lubię to! 1
Opublikowano

OOO wyśmienicie, jak mówiłem z dudnesem kiedyś na TS musi to się odbyći ja również będę, jak będę miał po drodze aby kogoś zgarnąć zapraszam moja dziewczyna nie pojedzie, więc 4 miejsca w Opelku wolne :D Każdy miech mi pasuje :D

P.S odnosnie "mordobicia" mam jednego na oku a widze, że zamierza być :D

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Tylko Panowie proszę, nie brać PC! zrobimy te 2-3 dni bez nolife :D

• Lubię to! 1
Opublikowano

Hahahahaa admini pojadą na zlot a na sieci będą odpały xD Hahahaa no nieźle by to wyglądało :D Cała administracja napita i ni ma komu banować :)

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Forum wyłączone z powodu grubego melanżu :D

• Lubię to! 1
Opublikowano

Witam no takze jezeli chodzi o mnie to lubie chlac jarac i krysztal tez moge wszamac o kazdej porze ale problem jest czy dostane zaproszenie i gdzie to sie odbedzie chyba tylko ja z dolnego slaska ;/ to nad morze troche daleko moze byc ciezko z doborem miejsca ;/

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.