Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano (edytowane)
Skarga na (admina / gracza): Admina
Nick osoby oskarżonej:  Gum!s S4rrow
SID osoby oskarżonej: 
Data oraz godzina zdarzenia: 24-09-2023 01:57:59
Opis sytuacji: 
Po pewnym widoku zainteresowałem się funkcją vipa dotyczącej prędkości chodzenia.
Wpisałem komendę vip aby to sprawdzić, ale okazało się że komenda nie działa :O (wiedziałem że istnieje bo użyłem / i znikła)
Dlatego zgłosiłem problem administratorowi na u@ i zapytałem się o istnienie takowej funkcji
I to jest powód dla którego dostałem kicka za spam. Byłem pewny że admin powinien (nie musi), być może nawet chcieć pomóc i zainteresować się sytuacją. W zamian za tę próbę polegania na administratorze i zgłoszenia błędu serwera zostałem ukarany 
Wróciłem i zapytałem się od kiedy administrator powinien się tak zachowywać i w zamian dostałem jakąś mierną odpowiedź razem z wsparciem ,,przydupasów".
Odpowiedziałem że ,,ma kija w dupcu" i wtedy wleciał gag za prowo- to ja co najwyżej zostałem sprowokowany do takich słów których nie uznałem za niestosowne (pełna kontrola nad sobą, żeby nie było że źle reprezentuję administrację czy coś) przez taką reakcję administratora

Ps. Brawo mordzia 4 dni 3 skargi widać że się nadajesz XDDD

Edytowane przez Waylee
  • Lubię to! 5
  • KAT 1
  • Uwielbiam 9
  • Legenda
Opublikowano

Na wstępie dziękuje za zgłoszenie,

zgłosiłeś adminom, że nie działa "/vip" to prawda:

Spoiler

L 09/24/2023 - 01:56:37: Team_Chat    | (STEAM_1:1:36661875) ♠ Waylee ♠: @/vip nie dziala

10 sekund później natomiast pojawił się kolejny wpis o nastepującej treści:

Spoiler

L 09/24/2023 - 01:56:47: Team_Chat    | (STEAM_1:1:36661875) ♠ Waylee ♠: @ to zapierdalaja szybciej czy nie XD

I to tyle, nastąpił kick, szczerze to nie za bardzo wiem o co chodzi z tym kickiem. Co rozumiemy poprzez słowo spam? Bo dla mnie spam jest wysyłanie dużej ilości wiadomości w krótkim okresie czasu, a nie po jednej, czy nawet dwóch wiadomościach. Dlatego poproszę w tym momencie o wypowiedź admina interweniującego: @  Gum!s S4rr0w  Wypowiedź się proszę w tym temacie, dlaczego gracz dostał kicka.

Spoiler

L 09/24/2023 - 01:56:56: [basecommands.smx] "Gum!s S4rr0w<4634><STEAM_1:1:181127998><>" kicked "♠ Waylee ♠<4635><STEAM_1:1:36661875><>" (reason "spam")
L 09/24/2023 - 01:57:59: [sbpp_comms.smx] "Gum!s S4rr0w<4634><STEAM_1:1:181127998><>" gagged "♠ Waylee ♠<4645><STEAM_1:1:36661875><>" (minutes "30") (reason "Prowokacja")

• Lubię to! 7
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
  • 3 tygodnie później...
  • Legenda
Opublikowano

Generalnie mamy sytuację obecnie jaką mamy, nie zmienia to faktu, że Opiekun zawalił sprawę, bo nie odpowiedział na skargę pomimo iż go o to prosiłem. Zostaną wobec niego wyciągniete konsekwencję.

@ Waylee Przepraszam za zaistniałą sytuację.

• Lubię to! 5
  • KAT 2
  • Haha 1
  • 2 miesiące temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.