Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Witam, pewnie większość z was zastanawia się co się dzieje z siecią? czemu taki zamęt? już tłumaczę. Play postanowił otworzył własną sieć, w związku z tym zrezygnował ze swojej posady. Wraz z nim odeszło kilka osób, zapewne jeszcze kilka odejdzie tylko się wahają i nie wiedzą sami co mają zrobić. Oczywiście sieć będzie dalej się rozwijać, stanowiska zostaną zapełnione, aby była gotowa ekipa do pracy przy forum / serwerach. Przy forum / sklepie nadal będzie sprawował opiekę Ojciec. Natomiast przy serwerach od dnia dzisiejszego będzie sprawował pieczęć Mr_Danio, który został awansowany na Vice Administratora. W związku z tym, rekrutacja na moderatora została otwarta, życzę wszystkim powodzenia. Na dniach pozostaną uzupełnione pozostałe szeregi, abyśmy byli zdolni do pracy. Na dniach jeszcze trochę może się zmienić, lecz na sam + :). Postaramy się zebrać jak najlepszą ekipę, ta która zostanie a nie odejdzie przy pierwszej lepszej okazji.

• Lubię to! 5
Opublikowano

Dziękuje za powierzenie mi takiego stanowiska jakim jest V@ i danie szansy.  Osobiście się postaram aby na forum panował spokój, porządek i dyscyplina na pewno się na mnie nie zawiedziecie. 

Opublikowano

Ci co odejdą to będzie znaczyć, że nie zależy im na sieci. Tobie Danio bardzo gratuluję awansu ;)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Gratuluje Danio, ja się nigdzie nie wybieram :D 

Ogarnę tylko pare spraw i znów zacznę adminować jak należy. 

Opublikowano

Np @Mr_Danio wskoczyłeś na szczebel wyżej, to mam nadzieje że teraz zaczniesz używać polskich znaków :D

Gratulację ;) I mam nadzieje, że uzbiera się porządna, stała ekipa!

• Lubię to! 1
Opublikowano

Danio serdeczne gratulacje :). Jesteś jedną z osób, której na prawdę bardzo zależy na tej sieci. Graty i trzymaj tak dalej ;).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.