Popular Post Adik Posted September 12, 2023 Popular Post Posted September 12, 2023 Witajcie Katy! Przed Wami kolejna odsłona Fu*k & Marry & Kill! W dzisiejszej odsłonie zobaczycie Admina Mirage #4 oraz Only Deagle @ iTk- Proszę zachować dystans, to tylko zabawa! 1. @ Dudnes @ Gosia ?! @ LEGENDAR - @ LEGENDAR Nie znam - @ Gosia ?! Fajnie się w mafię gra :D - @ Dudnes Jeszcze się nie zapoznałem 2. @ Kacper @ MLK. @ dejmano - @ Kacper Nie znam - @ MLK. Sympatyczna osóbka, można sobie czasami pożartować na grupce :D - @ dejmano Nie znam 3. @ kejmaN. @ Namey @ visca - @ kejmaN. nie zapoznałem - @ Namey Właściciel serwera. Nie mogłem go gdzie indziej dać :D - @ visca nie zapoznałem 4. @ julkajestem @ Rudzia @ Vanilla. - @ julkajestem - @ Vanilla. Fajnie się mm'y gra jak raz jesteś na górze a raz na dole hah - @ Rudzia nie poznałem jeszcze 5. @ dERYL @ Waylee @ Jonhy - @ dERYL za******a osóbka do pogadania czy pogrania mma na cache :D - @ Jonhy Gdyby nie ty bym tu nie wrócił <3 - @ Waylee Nie zapoznałem się jeszcze z tobą ale za jesteś za to, że się ciebie na deaglach nie da zabić :D 6. @ FiFi0753 @ tedy_p_ @ UyzsL - @ tedy_p_ - @ UyzsL Dobry kontakt i za to, że pomagałeś jak byłem adminem om4 :D - @ FiFi0753 za ostatniego kicka na mmie 7. @ Senior_1337 @ WZL @ Horazon - @ Horazon za********e się można zabawić jak cię odklejka złapie i za te raz otwieranie a raz zamykanie tabeli :D - @ WZL Za wprowadzenie na forum i ts3 i śmieszne akcje na tsie <3 - @ Senior_1337 za to, że z opiekuna Om4 nie zrezygnowałeś a ja tryhardowałem heh 8. @ -S!alker- @ Miks@ xanszef - @ xanszef za to chrapanie na tsie XD - @ -S!alker- za tego szota i pierożki :D hah - @ Miks nie poznałem jeszcze aż tak dobrze 9. @ Jabba. @ jolo @ missclxk - @ jolo nie zapoznałem się ale lepiej nie kłóć się z Horazonem :D - @ missclxk za rozmówki na tsie i mmy - @ Jabba. nie zapoznałem 10. @ librontw @ BaNaN @ psychopataznozemlata - @ BaNaN nie zapoznałem się jeszcze ale widzę, że miła i symaptyczna osóbka z ciebie - @ psychopataznozemlata za Hide and seek i odklejki na tsie - @ librontw Parę mmów ale nie poznałem cię zbytnio 4 1 1 7
Moderator wuzelove Posted September 12, 2023 Sponsor Editor V.I.P Moderator Posted September 12, 2023 1 minutę temu, Adik napisał(a): - @ WZL Za wprowadzenie na forum i ts3 i śmieszne akcje na tsie <3 2 minuty temu, Adik napisał(a): - @ FiFi0753 za ostatniego kicka na mmie Piękny clip nie powiem 1 3
V.I.P dangool Posted September 12, 2023 V.I.P Posted September 12, 2023 7 minut temu, Adik napisał(a): - @ Jabba. nie zapoznałem i po tej decyzji nie poznasz. 2 3
Guest Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 1 godzinę temu, Adik napisał(a): - @ visca nie zapoznałem Jak to nie zapoznałeś @ iTk- :(
V.I.P S!alker Posted September 12, 2023 V.I.P Posted September 12, 2023 2 godziny temu, Adik napisał(a): - @ -S!alker- za tego szota i pierożki :D hah Szota można powtórzyć, a na jedzenie pieroga muszę cie najpierw zaprosić hihi 1 1 1
julkajestem Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 23 godziny temu, Adik napisał(a): - @ julkajestem 🤨🤨🤨 2 2
Katowicz Vanilla. Posted September 13, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Woman Katowicz Posted September 13, 2023 23 godziny temu, Adik napisał(a): - @ Vanilla. Fajnie się mm'y gra jak raz jesteś na górze a raz na dole hah Raz lepiej raz gorzej Dzięki i wzajemnie! 1
Recommended Posts