Jump to content

Recommended Posts

Posted
Imię: Mikołaj
Mutacja głosu (tak/nie): Tak
Jakie jest Twoje doświadczenie?: Pare lat temu na serwerze COD MOD posiadałem administratora.
Link do profilu STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561198064612838/
Link do Twojego Gametracker.com: https://www.gametracker.com/player/Julia Żugaj/145.239.18.206:27015/
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Rzadko widuje administracje na tym serwerze, przez co cheaterzy mogą grać sobie praktycznie pół dnia na odpale. 
Polubiłem bardzo ten serwer i myślę że bym był dobrym administratorem, bo potrafię odróżnić skillowego gracza od hackera :D
Znajomość komend administratora: Znam podstawowe komendy amxx
Status PRIME: Tak
Znajomość regulaminu serwera, na który aplikujesz oraz regulaminu administratora (tak/nie): Tak

Ps: Wiem że jestem świeżym graczem na serwerze ale siedzę na nim dziennie po pół dnia,przez co bym mógł śmiało go pilnować  

Dodane nie skopiowało się :/

Titania   (edited)

Nie modyfikuj wzorów i uzupełnij link do GT.

Edited by Titania
Titania  

Obowiązuje taki sam nick na forum jak i w grze > https://katujemy.eu/forum/8-zmiana-nicku/

• Haha 1
Posted (edited)

Bardziej na nie niż na  tak

-Niska aktywnosc 

+/- Doswiadczenie 

-Podpadł  mi ostanio swoim zachowaniem nie miłym  

+wiek

+potrzeba adminów :D

Edited by Gondzir
Posted

Polecam Julke, duża aktywność a na serwerze dużo cheaterów ostatnio :(

Namey   (edited)

Minimum 3 argumenty za lub przeciw.

24h na poprawę inaczej warn.

Edited by Namey
Posted (edited)

Na NIE

- Doświadczenie 

-  GT Niska aktywność Grasz dopiero 4 dni co w 2 dniu  napisałeś podanie o admina.

-  Tak jak  Gondzir napisał też  około 2/3 dni temu  niezbyt miły był na czacie głosowym.  To inna sytuacja o której pisał Gondzir.  Więc już razy Był nie miły. 

-  Nakłanianie innych graczy żeby  pisali na Tak pod podaniem.

Edited by Hydra
Posted

@  Hydra

" Nakłanianie innych graczy żeby  pisali na Tak pod podaniem." ???

Nie rozumiem troszeczke tego. Od rana ludzie gadają gdzie administracja bo ich nie widać, więc powiedziałem tylko, że złożyłem podanie na admina.

To nie moja wina że ludzie z serwera są za mną, skoro was praktycznie nie ma całe dnie.:katprzykromi:

Posted

Patrząc na obecną opinię wśród adminów: jest ona średnia.

Wymagania są spełnione, jednak w głównej mierze leży tutaj kultura i  to, że grasz na serwerze od 4 dni.

Pograj dłużej na serwerze. Jeśli będziesz regularnie wchodzić na serwer - nie ma przeciwwskazań, żeby przyjąć następne podanie.

Następne podanie możesz złożyć za 7 dni.

• Like 1
Posted

Twoje podanie zostało odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Like 1
  • 2 months later...
  • Owner
Posted

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.