Julia Żugaj Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 Imię: Mikołaj Wiek: 23 Mutacja głosu (tak/nie): Tak Jakie jest Twoje doświadczenie?: Pare lat temu na serwerze COD MOD posiadałem administratora. Link do profilu STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561198064612838/ Link do Twojego Gametracker.com: https://www.gametracker.com/player/Julia Żugaj/145.239.18.206:27015/ Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Rzadko widuje administracje na tym serwerze, przez co cheaterzy mogą grać sobie praktycznie pół dnia na odpale. Polubiłem bardzo ten serwer i myślę że bym był dobrym administratorem, bo potrafię odróżnić skillowego gracza od hackera :D Znajomość komend administratora: Znam podstawowe komendy amxx Status PRIME: Tak Znajomość regulaminu serwera, na który aplikujesz oraz regulaminu administratora (tak/nie): Tak Ps: Wiem że jestem świeżym graczem na serwerze ale siedzę na nim dziennie po pół dnia,przez co bym mógł śmiało go pilnować Dodane nie skopiowało się :/ Titania August 29, 2023 (edited) Nie modyfikuj wzorów i uzupełnij link do GT. Edited August 29, 2023 by Titania Titania August 30, 2023 Obowiązuje taki sam nick na forum jak i w grze > https://katujemy.eu/forum/8-zmiana-nicku/ 1
Gondzir Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 (edited) Bardziej na nie niż na tak -Niska aktywnosc +/- Doswiadczenie -Podpadł mi ostanio swoim zachowaniem nie miłym +wiek +potrzeba adminów :D Edited August 29, 2023 by Gondzir
Nerio Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 Polecam Julke, duża aktywność a na serwerze dużo cheaterów ostatnio :( Namey August 31, 2023 (edited) Minimum 3 argumenty za lub przeciw. 24h na poprawę inaczej warn. Edited August 31, 2023 by Namey
Hydra Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 (edited) Na NIE - Doświadczenie - GT Niska aktywność Grasz dopiero 4 dni co w 2 dniu napisałeś podanie o admina. - Tak jak Gondzir napisał też około 2/3 dni temu niezbyt miły był na czacie głosowym. To inna sytuacja o której pisał Gondzir. Więc już razy Był nie miły. - Nakłanianie innych graczy żeby pisali na Tak pod podaniem. Edited August 31, 2023 by Hydra
Julia Żugaj Posted August 31, 2023 Author Posted August 31, 2023 @ Hydra " Nakłanianie innych graczy żeby pisali na Tak pod podaniem." ??? Nie rozumiem troszeczke tego. Od rana ludzie gadają gdzie administracja bo ich nie widać, więc powiedziałem tylko, że złożyłem podanie na admina. To nie moja wina że ludzie z serwera są za mną, skoro was praktycznie nie ma całe dnie.
pureK_ Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 Patrząc na obecną opinię wśród adminów: jest ona średnia. Wymagania są spełnione, jednak w głównej mierze leży tutaj kultura i to, że grasz na serwerze od 4 dni. Pograj dłużej na serwerze. Jeśli będziesz regularnie wchodzić na serwer - nie ma przeciwwskazań, żeby przyjąć następne podanie. Następne podanie możesz złożyć za 7 dni. 1
pureK_ Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 Twoje podanie zostało odrzucone. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 1
Owner Dudnes Posted November 12, 2023 Owner Posted November 12, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Recommended Posts