Jump to content

Recommended Posts

• V.I.P
Posted

Tak jak m3 od tabalugi, powinno to nie istnieć :KEKW:

• Like 2
Posted

Różnie, szanuje jeśli ktoś kawałek tylko odgrodzi, ale w większości to każdy ogromny kawał musi zabrać, tego nie popieram. 

• Like 2
Posted

Parawan = Janusz i Grażyna 

Totalnie niepotrzebne są te parawany.  

Posted

Dobra sprawa chroni przed wiatrem z piaskiem, wszystkie rzeczy są  w jednym miejscu, nikt obcy nie kręci się przy twoich rzeczach bądź małych dzieciach.   Jak ktoś mówi że nie ma miejsca na przejście to pogratulować takiemu inteligencji, przechadza się po plaży przez środek w tym piasku jak by co to przy brzegu bądź na deptaku za wyjściem z plaży lepiej się chodzi xD A jeśli ciężko nawet dojść przez te parawany do prędzej wymienionych tras to przykro mi że jesteś biedny i inne stać cię na mniej oblegane kurorty w zagranicznych lokalizacjach :) 

• Like 2
  • Investor
Posted

Zawsze to jakaś własna przestrzeń na pewne przemyślenia, ale z drugiej strony też trzeba mieć poszanowanie dla innych osób,nie blokować swoim parawanem szczególnie w publicznym miejscu, tylko rozstawić się tak, żeby inni nie mieli problemu z przejściem. 

• Like 2
Posted

Mi to tam nigdy nie przeszkadzało, oprócz jednej rzeczy jak ludzie potrafią być od 5 na ranem, żeby dla nich miejsca nie zabrakło. 

• Like 2
Posted

Dobra sprawa do ochrony przed wiatrem aleeee Polacy nie potrafią tego używać i stosują to jako zaznaczanie swojego terytorium :ok:

• Like 2
  • Donor
Posted

Niestety jest to oznaczenie swojego kawałka plaży, troche przykre jak Polacy sie zamykają na innych ludzi. No cóż, ja tej kultury polskiej nie czaje, mieszkałem większość życia na zachodzie i Hiszpania/ Włochy są przeciwieństwem tego co mamy w Polsce.

• Like 2
Posted

Januszostwo w biały dzień

• Like 2
Posted

nie przeszkadza mi to, jak chca to niech maja

• Like 2
Posted

Parawan to bardzo przydatna rzecz, ale w Polsce powinien być zakazany.

• Like 2
Posted

Szczerze nie byłem jeszcze typowo nad polskim morzem :D

• Like 1
  • Legend
Posted

No jeśli ktoś uważa,  że to spoko pomysł to jest głupi. Idziesz w publiczne miejsce, to zachowuj się jak w publicznym miejscu, do kina też weźmiesz parawan coby miejsca obok ktoś nie wziął? Ochrona przed wiatrem? To idź w bezwietrzny dzień.

• I love it 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.