Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Tak jak m3 od tabalugi, powinno to nie istnieć :KEKW:

• Lubię to! 2
Opublikowano

Różnie, szanuje jeśli ktoś kawałek tylko odgrodzi, ale w większości to każdy ogromny kawał musi zabrać, tego nie popieram. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Parawan = Janusz i Grażyna 

Totalnie niepotrzebne są te parawany.  

Opublikowano

Dobra sprawa chroni przed wiatrem z piaskiem, wszystkie rzeczy są  w jednym miejscu, nikt obcy nie kręci się przy twoich rzeczach bądź małych dzieciach.   Jak ktoś mówi że nie ma miejsca na przejście to pogratulować takiemu inteligencji, przechadza się po plaży przez środek w tym piasku jak by co to przy brzegu bądź na deptaku za wyjściem z plaży lepiej się chodzi xD A jeśli ciężko nawet dojść przez te parawany do prędzej wymienionych tras to przykro mi że jesteś biedny i inne stać cię na mniej oblegane kurorty w zagranicznych lokalizacjach :) 

• Lubię to! 2
  • Inwestor
Opublikowano

Zawsze to jakaś własna przestrzeń na pewne przemyślenia, ale z drugiej strony też trzeba mieć poszanowanie dla innych osób,nie blokować swoim parawanem szczególnie w publicznym miejscu, tylko rozstawić się tak, żeby inni nie mieli problemu z przejściem. 

• Lubię to! 2
  • Premium
Opublikowano

Mi to tam nigdy nie przeszkadzało, oprócz jednej rzeczy jak ludzie potrafią być od 5 na ranem, żeby dla nich miejsca nie zabrakło. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Dobra sprawa do ochrony przed wiatrem aleeee Polacy nie potrafią tego używać i stosują to jako zaznaczanie swojego terytorium :ok:

• Lubię to! 2
  • Donator
Opublikowano

Niestety jest to oznaczenie swojego kawałka plaży, troche przykre jak Polacy sie zamykają na innych ludzi. No cóż, ja tej kultury polskiej nie czaje, mieszkałem większość życia na zachodzie i Hiszpania/ Włochy są przeciwieństwem tego co mamy w Polsce.

• Lubię to! 2
Opublikowano

nie przeszkadza mi to, jak chca to niech maja

• Lubię to! 2
Opublikowano

Parawan to bardzo przydatna rzecz, ale w Polsce powinien być zakazany.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Szczerze nie byłem jeszcze typowo nad polskim morzem :D

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

No jeśli ktoś uważa,  że to spoko pomysł to jest głupi. Idziesz w publiczne miejsce, to zachowuj się jak w publicznym miejscu, do kina też weźmiesz parawan coby miejsca obok ktoś nie wziął? Ochrona przed wiatrem? To idź w bezwietrzny dzień.

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.