Popular Post Horazon Posted August 22, 2023 Popular Post Posted August 22, 2023 Witajcie w kolejnym odcinku Kiss or Slap! Dzisiejszym gościem jest Opiekun UNBAN™ - @ Leek ~ Seria jest tworzona w celach humorystycznych i nie ma na celu nikogo urazić! ~ @ Kacper Kiss or Slap? Za to że zabrałeś mi vipa na waszych serwerach @ LEGENDAR Kiss or Slap? Pomocny, pracowity i zaufany @ Gosia ?! Kiss or Slap? Mama sieci, fajnie się grało mm'a, cudowny głos @ MLK. Kiss or Slap? Nie miałem okazji bliżej poznać @ Bigaj Kiss or Slap? Wytrwały, pracowity i sumienny @ Namey Kiss or Slap? Ułożony chłopak, ciekawa osoba, fajnie byłoby bliżej poznać @ dbk Kiss or Slap? Wuja od początku widział we mnie potencjał @ visca Kiss or Slap? Dobry moderator, miał ciekawe pytania dnia @ dERYL Kiss or Slap? Za ogromną pracę w redakcji, podziwiam za chęci i za pomysły @ Adik Kiss or Slap? Dobra praca w redakcji, aktywny, dobry kandydat na moderatora @ ally Kiss or Slap? Miss forum, toksyczna ale z pazurem, dalej czekam na instagrama @ Paweł. Kiss or Slap? Za dobrą robotę, złota rączka forum @ BlaDy* Kiss or Slap? Wielki właściciel serwera , nie mamy kontaktu ;( @ Emilqa Kiss or Slap? Z chęcią poznam bo nie miałem okazji @ Marcivn Kiss or Slap? 60kg żywej masy nie robi na mnie wrażenia @ KyO Kiss or Slap? Za to, że się nie odzywasz @ Słodziak_ Kiss or Slap? Dzięki niemu mam z kogo żartować na serwerze @ k1nzzz Kiss or Slap? Za dobre adminowanie na serwerze @ dejmano Kiss or Slap? Za wspólne mm'y, doświadczony, lubię go zabijać ze scouta @ kejmaN. Kiss or Slap? Bardzo sumienna i dojrzała osoba, świetny moderator, odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu 4 2 2 5
CRUSH Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 2 godziny temu, Horazon napisał(a): @ Słodziak_ Kiss or Slap? Dzięki niemu mam z kogo żartować na serwerze @ Leek ale to my z ciebie żartujemy. Hahahaha Szacunku trochę kolego. Twoje Upomnienia / Warny - Level UP 2 2
Deserved .dERYL Posted August 22, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Posted August 22, 2023 4 godziny temu, Horazon napisał(a): @ dERYL Kiss or Slap? Za ogromną pracę w redakcji, podziwiam za chęci i za pomysły 1 2
walter biały Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 6 godzin temu, Horazon napisał(a): Z chęcią poznam bo nie miałem okazji Zastanów się dwa razy @ Leek .... 2 1
Guest Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 Jak to jakiś podrabianiec, prawdziwy MocnyZawodnik jest tylko jeden
Deserved ally Posted August 25, 2023 V.I.P Woman Deserved Posted August 25, 2023 Lubię cichych wielbicieli, poniekąd ich doceniam. 3
Recommended Posts