Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Imię: Michał
Mutacja głosu (tak/nie): tak
Jakie jest Twoje doświadczenie?: Mam dobre doświadczenie ponieważ miałem admina na owym serwerze.
Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198817031131 
Link do Twojego GameTracker: https://www.gametracker.com/player/sh0ter/54.38.49.139:27015/ gt nie jest wybitne, ale nie jestem osobą której gracze mogą nie kojarzyć.
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Widzę, że jest tylko 6 adminów, a myślę że przydał by się jeszcze nie jeden na ten serwer. Nie ma także kandydatów na tą funkcję, więc jestem w stanie pomóc skoro mam wolny czas.
Znajomość komend administratora: Znam podstawowe i te najpotrzebniejsze komendy.
Status PRIME: Tak
Znajomość regulaminu serwera, na który aplikujesz oraz regulaminu administratora (tak/nie): Tak
Opublikowano

Na Tak 

+GT

+rozpoznawalny

+często zgłasza cheaterów na serwerze 

+znajomość komend 

• Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)

Mimo że wszystko masz super, gt, godzinki, mutacje. Nie jestem pewny co do twojej osoby po ostatniej akcji/dyskusji. 

Jestem Neutralny 

Edytowane przez Kleksior 2115
  • Lubię to! 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Kleksior 2115 napisał(a):

Nie jestem pewny co do twojej osoby po ostatniej akcji/dyskusji. 

Po tej dyskusji miałem akurat ja rację graliśmy w jednej drużynie po prostu zwróciłem ci uwagę, że osoba bez mutacji za dużo mówi i to troszkę wkurza, a ty że przesadzam - odpuściłem. Chwilę później ta osoba poszła do przeciwnej drużyny w której grał mój kolega mówił, że przyszedł jakiś dzieciak i przedrzeźnia każdego powiedziałem żeby napisał to na U@ i napisał, ale z małym opóźnieniem na co ty odpowiedziałaś "osoba siedzi cicho" nawet nie słysząc nic bo nie byłeś z nimi w teamie. 

Opublikowano

Pomagałem Ci kiedyś, jak zaczynałeś adminować na tym serwerze z ok. rok temu i nie pamiętam akcji, aby było z tobą coś nie tak.

GT +

Komendy +

Jakaś tam rozpoznawalność jest +

Był adminem już na tym serwerze +

Jestem za daniem kolejnej szansy.

Opublikowano (edytowane)

Witam

Rozpoznawalność +

Komendy +

Jedyne rzeczy do których ja moge się przyczepić:

-Patrząc na twoje GT znaczną aktywność masz od tygodnia (wcześniej była niska lub zerowa)

-z tego co zauważyłem grając razem na serwerze to mało sie odzywasz

Ale obie rzeczy można zawsze poprawić do niczego wiecej sie nie przyczepie

jestem za daniem szansy:okok:

Edytowane przez Henorimus
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
6 godzin temu, sh0ter napisał(a):

nie słysząc nic bo nie byłeś z nimi w teamie. 

Ta persona zostala przeniesiona i była z nami w drużynie xd , a twój kolega też wysłał dwa razy puste wiadomości na [email protected]że brak racji i skonczmy ta konwersacje

Titania  

Podałeś już swoje argumenty w tym podaniu. Spam jest zbędny.

• Haha 1
Opublikowano

Czasem widuję Cie na serwerze, więc aktywność masz, ale czy jest to rozpoznawalność skoro praktycznie w ogóle się nie udzielasz? :P
+ aktywność

+ był tu juź adminem

- prawie w ogóle się nie udzielasz jak już grasz

+ admini są potrzebni

Jestem Neutralny, jakbyś pograł trochę dłużej i był bardziej aktywny na swoich sesjach, zmieniłbym na TAK.

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Przyjmuję na okres próbny który trwać będzie 14 dni. Zapraszam do mnie na steam po resztę instrukcji. 

• Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Podanie przyjęte.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
  • 3 miesiące temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.