Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

animated-line-image-0379.gif

Siemanko z tej strony Bilbo Baggins.

Przychodzę w poszukiwaniu kolejnej sieci, gdyż inne albo się rozpadły, albo nie była tam dobra atmosfera. 

Na poprzednich sieciach sprawowałem funkcję admina serwera Mirage. Na forum byłem 2krotnie redaktorem, aż przeszedłem na naczelnego redaktora. ( Redakcja oddaje ).

Najczęściej gram na serwerze MIRAGE #9 ponieważ dostałem kiedyś zaproszenie od mojego dobrego kolegi @ Adelay . Bardzo miłe towarzystwo i ludzie z klasą. 

Jedyne co mogę powiedzieć o sobie to, że jestem smakoszem alkoholowym, interesuje się motoryzacją oraz sportem (  piłka nożna i piłka ręczna ). 

Jeżeli kiedyś będzie możliwość to chętnie dołączę do grona redakcyjnego. Pozdrawiam i miłego dzionka. 

animated-line-image-0379.gif

• Lubię to! 4
  • KAT 1
Opublikowano

Witaj na Katujemy.eu        :UmPikaOla:

Mamy nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej.

Pozdrawiamy,

Administracja Katujemy.eu.

Zapraszamy Cię do odwiedzenia naszych mediów społecznościowych, które znajdziesz niżej.

FanPage Grupa Steam Serwer Discord     TikTok

• Lubię to! 2
  • Donator
Opublikowano

Siemanko :peppehey:

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Cześć 

• Lubię to! 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.