Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

A8F8BFD8-C69A-46B3-9D29-224A9E973CBD.png

Gosia ?!  

Dziękujemy za wsparcie, medal dodany!

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 6
  • Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Na wstępie chciałem wszystkim bardzo, ale to bardzo mocno podziękować za tak liczne zaangażowanie.

Będąc szczerym myślałem tutaj o pomocy w formie łącznie +/- 200/250eur, a wpadło grubo ponad 400/500, więc prawie połowa pierwszych dwóch leczeń w pełni.

Jesteście wspaniałą społecznościa i to pod każdym aspetkem. Wasze ciepłe słowa i zaangażowanie w sytuację, naprawdę mnie zdumiło ❤️

Teraz o samym Julku, bo to was chyba najbardziej interesuje. Miał mały zabieg na usuwanie ropy i przebiegł on pomyślnie. Kolejny termin polegał na ustaleniu, na czym polega dokładnie jego zakażenie i skąd się ono bierze, bo jak każdy wie, nie sztuką jest wyleczyć dane zwierzę, lecz dowiedzieć się dlaczego tak się dzieje i jak temu zapobiec. Niestety tutaj się troszeczkę rozczarowałem, bo nasz piękny rząd Niemiecki nie posiada za dużo wykwalifikowany osób zajmującą się tak zaawansowaną technologią, jak wykonywanie testów alergicznych u kotów. Obecnie mieliśmy konsultacje i podstawowe badania na odczynniki alergiczne w karmie i to właśnie one wykazały, że posiada on alergię na jakiś skład w karmie Whiskas. Kot który dostawał Whiskasa prawie, że przz pół życia nagle dostał alergii na coś, co znajduje się w środku.... Albo coś, co go zniszczyło przez jedzenie tego syfu właśnie.

Julek ma się dobrze, wczoraj zdjeliśmy mu kołnierz, aby zobaczyć czy może już chodzić bez niego, ale niestety nadal drapie on to miejsce i nie możemy pozwolić na ponowne zakażenie tego miejsca, dlatego ponownie założyliśmy mu ten kołnież. Swoją drogą, moja ukochana wpadła na genialny pomysł, aby po prostu jego prawą tylną stopę owinąć gazą i jego wełną do ran, żeby sobie nie robił tylko krzywdy, wszystko pięknie ładnie spasowane, a ostatecznie on z tego spieprzył, nie wiem jak, ale jakby żył w Guantanamo, to by szukali go już po pierwszym dniu xD Z tego się nie dało uciec, serio 😂

image.thumb.jpeg.29d06318634f575f8f060afb8afb82e1.jpeg

(Zdjęcie wykonane dzisiaj o 8:10)

Jak widać na zdjęciu, nie zostało już nic pod czaszką, także sam kotek wrócił w pełni do sprawości ❤️

Dziękujemy! ❤️

Gosia ?!  

To ulga dla nas, że już wszystko wraca do normy, cieszymy się razem z Tobą! :serduszko:

Tym postem zamykam również zbiórkę, dziękujemy wszystkim jeszcze raz za wpłaty!

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Uwielbiam 13
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.