Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam propozycję co do avatarów

1Propozycja

Zmiany avatara głównego

wNch.png

2Propozycja

Żeby awatary były kwadratowe co ułatwi to pracę Grafikom ponieważ łatwiej jest dopasować avatar do kwadratu

• Lubię to! 1
Opublikowano

te kółkowane avatary to są tak chyba pod lay'a zrobione, a twój avatar jest słaby - jestem na nie.

Lepsze to niż nic a poza tym porównaj 

cc8d9a43d2c8cacd85177e12214e2a25f97c5834wNch.png

Jakość lepsza

Opublikowano

danio logo jest z tej sieci :D, ale biorąc pod uwagę cały wygląd twojego avka to łatwizna więc lepiej niech zostaną obecne. 

Opublikowano

danio logo jest z tej sieci :D, ale biorąc pod uwagę cały wygląd twojego avka to łatwizna więc lepiej niech zostaną obecne. 

Wiem że to logo z tej sieci ;p

Nie chciałem zmieniać loga ponieważ to jest dobre.

Ale dobra to twoja opinia tylko mówię że lepiej mieć jakiś avatar niż wogle go nie mieć

Opublikowano

Nie ukrywam, że chętnie zobaczyłbym logo naszej sieci na zdjęciach zwykłych użytkowników. Co do twojej grafiki jestem 50 / 50. Spróbuj zrobić lepszą grafikę i jestem na Tak ;)

Opublikowano

@Danio, przecież to jest logo naszej sieci :)

Okrągłe avatary są ustawione tak do layoutu, przynajmniej tak mi się wydaje ponieważ dopiero gdy wprowadzili nowy to ustawili okrągłe avatary. Twój jest w miarę ładny, jednak raczej każdy sobie ustawia swój avatar więc dla mnie to bez różnicy.

Opublikowano

Co do avataru głownego nie podoba mi się ten twój, a co kwadratowego to graficy nie musza wcale nic dopasowywać bo to samo przycina dany avatar :)

• Właściciel
Opublikowano

Avatar mogę wgrać nawet prostokątny a i tak odczyta go w kółku. Niestety twoja praca zbyt słaba, aby prezentowała avatar sieci. Jednakże daje Ci "like" za chęci. :)

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Propozycja odrzucona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.