Jump to content
COD 301 LVL - RESET 20.06 GODZ. 19:00 ×
Guest

Propozycja - nadanie możliwości edytowania postów/tematów w HTML dla opiekuna/właścciela serwera.

Recommended Posts

Posted

Nick: @  dbk

Co chcesz wprowadzić/zmienić: Proponuję, a nawet proszę o możliwość edytowania postów w HTML dla grup Opiekun oraz Właściciel serwera. Aktualnie, nie posiadając tej opcji, mamy utrudnione zadanie w przygotowaniu tabelek z rozliczeniami itp., gdyż standardowy edytor nie pozwala na tworzenie/modyfikowanie tabel i trzeba mocno kombinować, co wydłuża cały proces. Jeśli zajdzie taka potrzeba, chętnie szczegółowo wytłumaczę dlaczego jest to aż tak istotne (przynajmniej dla mnie).

@  Paweł. może w takim wypadku bardziej rozbudowany edytor tekstu? Możliwość wstawiania/edytowania tabeli? Tylko po to tak naprawdę tego potrzebuję.

Paweł.  

Tabelki zostaną na dniach wprowadzone. 

Posted

Wprowadzenie takiej opcji dla właścicieli / opiekunów = JS Spam alert, wybuch forum itp. Taka opcja jest niebezpieczna i nie osoby, które nie mają pojęcia / są poniżej moderatora (albo nawet v@), nie powinny takiej opcji otrzymywać. Zbyt dużo ryzykownych opcji jest, po dodaniu takiego uprawnienia, ale to niech administracja decyduje.

44 minuty temu, dbk napisał(a):

@  Paweł. może w takim wypadku bardziej rozbudowany edytor tekstu? Możliwość wstawiania/edytowania tabeli? Tylko po to tak naprawdę tego potrzebuję.

Hmm, wtyczkę tabelek dodawałem na jednym forum, tutaj też mogę zaimplementować je do edytora. Tutaj jak najbadziej za.

• Like 5
  • Administrator
Posted

Propozycja odrzucona.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.