Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IMG_0002.png.d27ec616ba9d0eadcd8d943b583997a8.png

Jakie masz zdanie na temat przywrócenia kary śmierci za najgorsze przestępstwa? 

Opublikowano

UP +1, powinni to jeszcze w TV na żywo pokazać. Najgorsze z możliwych tortur dla wszystkich pedofili czy tych znęcających się na rodziną, dziećmi a nawet zwierzętami. Oczywiście co za tym idzie nie może byc mowy o pomyłkach, jak np. w przypadku Tomka Komendy.

Mozecie mieć różne zdanie, ale uwierzcie mi, że tego rodzaju przestępstw byłoby znacznie mniej. Dla takich zwyroli nie ma miejsca w spoleczeństwie.

Opublikowano

Jestem za, lecz musi to być naprawdę zasługujące na tą karę przewinienie

• Lubię to! 5
  • Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Jestem za, aczkolwiek mam obawy przed tym, czy sądy byłyby na tyle kompetentne, aby zawsze podejmować trafnie decyzje odnośnie wyroku

• Lubię to! 8
  • KAT 1
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Jak najbardziej,  dla pedofilii i co biją dzieci szczególnie.:bruh:

• Lubię to! 6
  • Donator
Opublikowano

Jak najbardziej jestem ZA :sadcat:

• Lubię to! 6
  • Legenda
Opublikowano

Z naszym systemem karnym i sądowniczym to ni chu.

Sama w sobie kara śmierci, to nie jest żaden wyrok, prędzej nagroda, bo ktoś popełni ciężką zbrodnię i siema. Ale tortury, ciężkie tortury, wieloletnie, aż do zgonu. Spoko. 

Brzmię jak sadysta. xD

• Lubię to! 4
  • Haha 2
Opublikowano

Jak dla mnie to w każdym kraju powinno tak być dla zwyroli

• Lubię to! 5
Opublikowano

za te najgorsze przestępstwa, dla zwyroli i morderców to tak

• Lubię to! 5
Opublikowano

Zależy, za co kto siedzi, ale jak najbardziej na TAK. Najlepiej do tego stream'a na żywo puścić, żeby każdy widział i miał na uwadze to co mu grozi, za odj*banie jakiegoś syfu. 

• Lubię to! 5
Opublikowano

Chyba będę jedynym, który myśli, że kara śmierci by była zbawieniem dla takich typów XD 

• Lubię to! 5
  • Donator
Opublikowano

Ostatnio dużo było o tym skatowanym na śmierć 8 latku .. za takie coś to tylko kara śmierci albo dożywocie w celi z gwałcicielem czy innym zjebem pedofilem :)  

• Lubię to! 5
Opublikowano

Jestem za tym, aby Ci którzy dopuścili się jakiegokolwiek przestępstwa cierpieli tak samo jak osoba, która została pokrzywdzona.. 

• Lubię to! 5
  • Donator
Opublikowano

Kara śmierci w Polsce nigdy nie powinna zostać  zniesiona. Osoby skazane za pedofilie czy zabójstwo powinny automatycznie lecieć na krzesło a nie jakieś śmieszne 25 lat. Ogólnie moim skromnym zdaniem cały kodeks karny potrzebuje ogromnych zmian ale ich nie doczekamy, a przynajmniej nie z obecnym rządem 

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.