Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Legia.txt

Nick admina banującego: avix_avuper

Data/Mapa: dd2 

SteamID: ns

Serwer (mod):            dd2                    

Opis sytuacji: Wczoraj napisałem do admina rudzielcu za co zostałem ukarany banem na 3h .. dobra przebolałem to mimo iż uważam że " rudzielcu " to nie jest obraza ale ok.. dzisiaj napisałem na u@ adminowi ze przesadził i żeby chociaż przeprosił za to że dał mi bana  wczoraj za słowa" rudzielcu " a on mi nagle bana na 10h dał XDD nadużywa admina i proszę o skrócenie mi karny do 1h albo o anulowanie bana .. bo to jest mega przesada nic złego mu dzisiaj nie napisałem

Wycinek z konsoli:  

===============================================

Powod bana: Kolejne zachowanie legi przeklinanie na u@ i naduzywanie przemysl zachowanie swoje

Dlugosc bana: '10 godzin"

https://ab.katujemy.eu/ban_list.php?bid=1021

• Lubię to! 1
Opublikowano

@  Awi A.W.U.P.K.A wypowiedz się na temat tej sytuacji. Według taryfikatora, ban na 10 godzin jest bardzo długi. Czekamy na dowody w tej sprawie. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

@ kejmaN.  mysle ze powinienem dostać ub do czasu wyjaśnienia chociaż.. bo za nim on jakies dowody przedstawi to minie te 10 h bana.. A wiadomo że i tak ban jest zbyt surowy on sam dobrze o tym wie 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Chciałem sie wypowiedziec w tym temacie gracz wielokrotnie wyzywal administratorow serwera kozaczyl jak bym nie wiadomo kim byl widac nawet na tych sreenach z konsoli nastepna sprawa wielokrotnie gracze sie skarzyli ze ich obraza po rodzinie i jeszcze inne wydarzenia z nim wczoraj dostal bana i dzis zwiekszylem zgodnie  z reg serwera przytocze pkt 

c) Wyzywanie, obrażanie Graczy - 1h do 24h (poważne ubliżanie do 1 tygodnia)
d) Wyzywanie, obrażanie Admina - 1h do 1 tydzień (poważne ubliżanie perm)

pimpek.jpg

pimpek 3.jpg

pimpek 2.jpg

• Lubię to! 2
  • Haha 1
Opublikowano
18 minut temu, Awi A.W.U.P.K.A napisał(a):

Chciałem sie wypowiedziec w tym temacie gracz wielokrotnie wyzywal administratorow serwera kozaczyl jak bym nie wiadomo kim byl widac nawet na tych sreenach z konsoli nastepna sprawa wielokrotnie gracze sie skarzyli ze ich obraza po rodzinie i jeszcze inne wydarzenia z nim wczoraj dostal bana i dzis zwiekszylem zgodnie  z reg serwera przytocze pkt 

c) Wyzywanie, obrażanie Graczy - 1h do 24h (poważne ubliżanie do 1 tygodnia)
d) Wyzywanie, obrażanie Admina - 1h do 1 tydzień (poważne ubliżanie perm)

pimpek.jpg

pimpek 3.jpg

pimpek 2.jpg

ziomek i co tu złego jest napisane?  Napisałem ci że rudzielec to nie obraza i nic takiego więcej a ty mi 10 h. to i tak za ostro
@ Edit
Gdzie niby i kogo obrażałem po rodzinie XDD weź nie pierdziel ziomek

Opublikowano

@  DiABełeK przejrzyj logi i daj werdykt. Ja nie mam możliwości potwierdzenia daty wykonania tych screenów i czy nie należą one do poprzedniego bana. 

• Lubię to! 1
Opublikowano
Teraz, kejmaN. napisał(a):

@  DiABełeK przejrzyj logi i daj werdykt. Ja nie mam możliwości potwierdzenia daty wykonania tych screenów i czy nie należą one do poprzedniego bana. 

screen nr 2 " nie stresuj mnie rudzielcu "co tam jest należy do bana nr 1 za który odsiedziałem kare 3h. Dzisiaj mu napisałem po prostu że rudzielec to nie jest zadna obraza i żeby chociaż przeprosił bo to za grubo poleciał i wtedy właśnie ban na 10 h dostałem

Opublikowano
2 minuty temu, kejmaN. napisał(a):

Podałem screeny dotyczące tamtego i bana i owego i zwiększyłem go zgodnie z reg to nie musi sprawdzać bo sam to mówię 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Awi A.W.U.P.K.A napisał(a):

Podałem screeny dotyczące tamtego i bana i owego i zwiększyłem go zgodnie z reg to nie musi sprawdzać bo sam to mówię 

dzisiaj mi akurat ziomek daleś bana za " nic " mozna powiedzieć bo ci napisałem dokładnie tak " kurwa mordo za co ty mi bana dałeś jak rudzielec to nie jest obraza "  i później ci tłumaczyłem na u@ że rudzielec to nie obraza nadal i po chwili mi bana dałeś na 10h. Myśle ze jak juz chciales to mogles albo mnie ostrzec dzisiaj że ci spamuje na u@ tym bo chciałem wyjasnic sprawe albo na 30 min max a nie 10 h czlowieku bo za dzis nie miales prawa mi 10 h dać

Łasica  

Zamykam bo spam. Kiedy będzie trzeba, to się otworzy temat.

Opublikowano

@  Bambusek złóż skargę na admina banującego, jeśli sądzisz, że ban był zbyt długi i był wbrew regulaminowi, przy okazji i Opiekuna również. Nie wywiązał się ze swojego stanowiska. Przepraszamy za bezcelowe trzymanie bana. 

@  Gosia ?!  / @  Dudnes przyjrzycie się tej sprawie. 

• Lubię to! 6
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.