Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne dni

Opublikowano

Przygoda się zaczęła w wieku 8 lat na botach w 1.6 :peepolove:(przed karierą w  1.6, był jeszcze  grany cs 2d :EZZ:

• Lubię to! 6
  • Donator
Opublikowano

9 years old  :blushHug:. Mam taki sentyment do tej gierki po tysiącach godzin spędzonych na niszczeniu własnej psychiki przez rosyjskojęzycznych kompanów że szczerze mówiąc boje się nowej 2-jki. Tyle wspomnień, tyle nie zapomnianych chwil. Jestem osobą która uważa że CS2 powinien być nową grą,  a nie zwykłym updatem :(

• Lubię to! 4
Opublikowano

12 lat miałem. Jak kupowałem pierwszą oryginalną kopię gry w Empiku to obsługa nie chciała mi jej sprzedać, bo była od 16 lat. :KEKW:

Na szczęście po telefonie z matką na głośnomówiącym zgodzili się. :KEKW:

Opublikowano

1.6 to jakoś jak 12 lat miałem, a global końcówka 2015

• Lubię to! 3
Opublikowano

7 / 8 lat - CS 1.6 i pierwsze potyczki na botach, piękne wspomnienia.

• Lubię to! 2
  • Wow 1
  • Donator
Opublikowano

Gdy byłem jeszcze małym bebokiem, razem z rodzinką w święta przychodziłem do wujasa (dla cełów zatuszowania prawdziwych imion, zostaną użyte wymyślone pseudonimy) Mirka. Zawsze gdy się nudziłem, otwierał drzwi do swojego pokoju gdzie stał szczyt technologi jak na młodzieńcze czasy... komputer. Pożółkły monitor CRT (tak ten z dużą pupką), klawa gejmingowa z powycieranym wsadem, myszka z kulką i główny bohater... kompik z równie żółtą obudową co monitor. Piękny dźwięk rozkręcających się wentylatorów do granic możliwości, warczenie stacji dyskietek, co by maszyna miała zaraz wstać i rozpętać rzeź na cywilizacji... W tem nagle na monitorze pojawia się piękne logo okienek... Wujas  wklepuje tajne hasło, które udało mi się podpatrzeć patrząc przez jego ramię... I pyk... Mym oczom ukazał się pulpit, pełen przeróżnych ikonek i folderów... jedna z nich jednak była wyjądkowa, mały czarny ludzik w białym  kwadraciku... Nazwa Counter strike 1.6 Całe moje ciało zadrżało. Wujas z uśmiechem patrząc na złotówki w moich oczach, delikatnie stuknął kursorem myszki w ikonkę gry. Klknięcia uderzył równostajnie wraz z moim sercem... Reszta histori zniknęła we mgle upływających lat. Ale po dziś dzień patrząc na ekran już mojego komputera. Dalej słyszę symfonię menu startowego CS 1.6. A ikonka kusi swoją smukłą sylwetką i zaprasza do częstych odwiedzin... 

Nie pamiętam chyba z 10/11 miałem

Pozdrawiam

• Lubię to! 2
  • Wow 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.