Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:  Who Is it ?

Co wprowadzić?:  Witam chciałbym wprowadzić możliwość szybszego leczenia się na serwerze . Kto jest za Łapka w gore !! Pozdrawiam Wszystkich  Tych co  na Tak  a tak ze tych Na Nie ! :) 

• Lubię to! 3
  • Bywalec
Opublikowano

Nie wiem, nie rozumiem trochę, przywrócimy 5HP na leczeniu, 90% osób nawet nie będzie wiedziało, że leczy kolege z druzyny. 5HP dostaniecie o 0.15 sekundy szybciej niż jest to aktualnie. :okok:

• Lubię to! 5
  • Wow 1
Opublikowano
W dniu 22.04.2023 o 21:49, Paweł. napisał(a):

Nie wiem, nie rozumiem trochę, przywrócimy 5HP na leczeniu, 90% osób nawet nie będzie wiedziało, że leczy kolege z druzyny. 5HP dostaniecie o 0.15 sekundy szybciej niż jest to aktualnie. :okok:

A nie mozna wprowadzic normalne szybkie leczenie bylo by to o wiele fajniejsze i sprawniejsze zeby nie bylo slychac kto sie leczy :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Myśle, że to fajny pomysł. Jestem Za

• Lubię to! 1
  • Bywalec
Opublikowano
19 godzin temu, Awi A.W.U.P.K.A napisał(a):

sprawniejsze zeby nie bylo slychac kto sie leczy :)

Najlepiej dodać leczenie, które w ciągu 5 sekund uleczy do 100 HP, wywalić dźwięk, aby w ogóle nie było słychać, że sie ktoś leczy. Ułatwić to tak, aby leczenie było turbo OP. Głupszego komentarza nie widziałem już długi czas :KEKW: 

W dniu 22.04.2023 o 21:49, Paweł. napisał(a):

przywrócimy 5HP na leczeniu, 90% osób nawet nie będzie wiedziało, że leczy kolege z druzyny. 5HP dostaniecie o 0.15 sekundy szybciej niż jest to aktualnie.

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Nie chcemy, aby leczenie było jak na innych serwerach że w chwile ładujesz do 100%, u nas ma to być mały dodatek do rozgrywki.  

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
  • Właściciel
Opublikowano

image.png

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.