walter biały Posted April 9, 2023 Posted April 9, 2023 Ludzka psychika jest skonstruowana tak żeby na każdym kroku dostarczać człowiekowi nowych wrażeń. Tak właśnie jest i w moim przypadku. Zawodzę samego siebie i nie potrafię skupić się na jednej rzeczy stąd też taka decyzja a nie inna. Chciałbym przeprosić z miejsca każdego kogo w jakiś sposób uraziłem albo cokolwiek mu zrobiłem. Nie żegnam się prawdopodobnie na zawsze, postaram się kiedyś wrócić jednak to wszystko zależy od obrotu spraw. Chciałbym również podziękować wszystkim, którzy w jakimś stopniu pomagali mi i rozmawiali ze mną. Poznałem wiele wspaniałych osób na tej sieci i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się zobaczymy. Dziękuje @ Titania za danie szansy w redakcji, naprawdę doceniam to cholernie. Dziękuję również @ LEGENDAR za pomaganie mi w moich problemach i życiowych i tych związanych z siecią, życzę ci abyś spełniał marzenia i zostawił przeszłość z tyłu. Oczywiście nie mógłbym zapomnieć to Tobie @ Adik , dziękuje ci stary za wspólnie spędzony czas i mam nadzieję, że nasze plany kiedyś wypalą. Tobie @ visca również dziękuje za wspólne wyzywanie się i oczywiście nasze rozmowy i wspólne granie, jesteś super! @ _Marcinek_ mam nadzieję, że w wakacje meetup? Jeszcze raz chciałbym podziękować każdemu kogo tutaj poznałem i mam nadzieję, że wszystko u was będzie dobrze. Wesołych Świąt! 4 1 19
Guest Posted April 9, 2023 Posted April 9, 2023 Dziękuje Ci stary za ten czas, nieliczne rozmowy na tsie. Jesteś super gościem i mam nadzieje, ze u Ciebie się wszystko ułoży i wrócisz do nas szybciej niż Ci się wydaje. Wesolych Świat i trzymaj się Strażaku! 😎❤️
Deserved Łasica Posted April 9, 2023 Investor VIP Deserved Deserved Posted April 9, 2023 siecią* Powodzenia w życiu, gościu. Cześć. 2 1
Investor Ejdrienik. Posted April 9, 2023 Investor Posted April 9, 2023 Trzymaj się mordziaty, kontakt mamy, także odzywaj się 2 1
Adik Posted April 9, 2023 Posted April 9, 2023 Kochany Miłku, kontakt jest zawsze, wracaj zdrowy i szczęśliwy 2 1
Legend LEGENDAR Posted April 9, 2023 Donor Legend Posted April 9, 2023 Przykro to słyszeć, ale wiem jak sytuacja wygląda "od środka", dlatego może faktycznie lepiej jak sobie odpoczniesz i wrócisz za jakiś czas o wiele silniejszy. Pamiętaj o tym, że kontakt nie zniknie, w razie czego to zawsze masz mnie 😉 Trzymam za Ciebie kciuki, że wszystko będzie dobrze Powodzenia mordko ❤ 2 1
Deserved ally Posted April 9, 2023 VIP Woman Deserved Posted April 9, 2023 Dziękuję za współpracę w redakcji, oraz za pomoc przy wszystkim 2 1
Vixie Posted April 9, 2023 Woman Posted April 9, 2023 Jeju.. Trzymaj się i powodzenia, zaglądaj do nas! 2 1
Nomeron Posted April 9, 2023 Posted April 9, 2023 Nie wiem nawet kto to zbytnio po nicku, bo dalej macie te wszystkie napoje, ale powodzenia 2 2
Donor jabba:d Posted April 9, 2023 Donor Posted April 9, 2023 no i kolejny... Powodzenia w życiu :p i nie daj się znaleźć @ ally bo podobno dobrze bije 1 1 1
Deserved .dERYL Posted April 9, 2023 Sponsor VIP Deserved Posted April 9, 2023 trzymaj sie mordko 1 1
Legend czak Posted April 9, 2023 VIP Donor Legend Posted April 9, 2023 Dzięki i powodzenia. Trzymaj sie 1 1
Recommended Posts