Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ludzka psychika jest skonstruowana tak żeby na każdym kroku dostarczać człowiekowi nowych wrażeń. Tak właśnie jest i w moim przypadku. Zawodzę samego siebie i nie potrafię skupić się na jednej rzeczy stąd też taka decyzja a nie inna. Chciałbym przeprosić z miejsca każdego kogo w jakiś sposób uraziłem albo cokolwiek mu zrobiłem. Nie żegnam się prawdopodobnie na zawsze, postaram się kiedyś wrócić jednak to wszystko zależy od obrotu spraw. Chciałbym również podziękować wszystkim, którzy w jakimś stopniu pomagali mi i rozmawiali ze mną. Poznałem wiele wspaniałych osób na tej sieci i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się zobaczymy. Dziękuje @ Titania za danie szansy w redakcji, naprawdę doceniam to cholernie. Dziękuję również @ LEGENDAR za pomaganie mi w moich problemach i życiowych i tych związanych z siecią,  życzę ci abyś spełniał marzenia i zostawił przeszłość z tyłu. Oczywiście nie mógłbym zapomnieć to Tobie @  Adik , dziękuje ci stary za wspólnie spędzony czas i mam nadzieję, że nasze plany kiedyś wypalą. Tobie @  visca również dziękuje za wspólne wyzywanie się i oczywiście nasze rozmowy i wspólne granie, jesteś super! @  _Marcinek_ mam nadzieję, że w wakacje meetup? :leonardo: Jeszcze raz chciałbym podziękować każdemu kogo tutaj poznałem i mam nadzieję, że wszystko u was będzie dobrze. Wesołych Świąt! :pepelove:

• Like 4
  • Haha 1
  • Sad 19
Posted

Dziękuje Ci stary za ten czas, nieliczne rozmowy na tsie. Jesteś super gościem i mam nadzieje, ze u Ciebie się wszystko ułoży i wrócisz do nas szybciej niż Ci się wydaje. 
Wesolych Świat i trzymaj się Strażaku! 😎❤️

• Investor
Posted

Trzymaj się mordziaty, kontakt mamy, także odzywaj się :pepeflower:

• Like 2
  • I love it 1
Posted

Trzymaj się i dzięki za wszystko :pepelove:

• Like 2
  • I love it 1
  • Donor
Posted

Nie rób sobie jaj w te święta..

• Like 1
  • Haha 3
  • I love it 1
Posted

Kochany Miłku, kontakt jest zawsze, wracaj zdrowy i szczęśliwy :pikalove:

• Like 2
  • I love it 1
  • Legend
Posted

Przykro to słyszeć, ale wiem jak sytuacja wygląda "od środka", dlatego może faktycznie lepiej jak sobie odpoczniesz i wrócisz za jakiś czas o wiele silniejszy.

Pamiętaj o tym, że kontakt nie zniknie, w razie czego to zawsze masz mnie 😉 Trzymam za Ciebie kciuki, że wszystko będzie dobrze :itsok:

Powodzenia mordko ❤

• Like 2
  • I love it 1
  • Deserved
Posted

Dziękuję za współpracę w redakcji, oraz za pomoc przy wszystkim :pepoLove::sadBlushHug:

• Like 2
  • I love it 1
Posted

Nie wiem nawet kto to zbytnio po nicku, bo dalej macie te wszystkie napoje, ale powodzenia :blushHug:

• Like 2
  • I love it 2
  • Donor
Posted

no i kolejny... 

Powodzenia w życiu :p i nie daj się znaleźć @  ally bo podobno dobrze bije:KEKW:

• Like 1
  • Wrr 1
  • I love it 1
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.