Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od pewnego czasu mam problem z załadowaniem forum..

Zdarza się to od czasu do czasu, ale dzisiaj to już kompletna porażka. Wszystko inne ładuje się szybko, bez zarzutów, a katujemy? - jeżeli załaduje się po 5 min to jest cud (jeśli w ogóle się załaduje) :D

Ktoś kiedyś pisal na sb że ma ten sam problem, nie wiem czym to jest spowodowane i czy dotyczy tylko mnie :)

Może mnie ktoś oświeci :D

Opublikowano

Cały czas masz ten problem ? co dziennie ?

Bo zauważyłem że komuś się nudzi i wali  "DDos'y".

@Edit

"Tor browser" realy ?xD

PS. powiedź jeszcze z jakiej przeglądarki korzystasz i z jakiej firmy masz internet.

Opublikowano

Cały czas masz ten problem ? co dziennie ?

Bo zauważyłem że komuś się nudzi i wali  "DDos'y".

@Edit

"Tor browser" realy ?xD

Co jakiś czas :D

tak, Tor - kiedyś nauczycielce nabijalismy glosy i tak jakoś mi to zostało :D

Oczywiście że Chrome, a internet stacjonarny

Opublikowano

Co jakiś czas :D

tak, Tor - kiedyś nauczycielce nabijalismy glosy i tak jakoś mi to zostało :D

hehe, dużo osób wykorzystuje ten program do takich rzeczy ^^

Polecam przeskanować komputer Malwarebytes Anti-Malware

http://www.dobreprogramy.pl/Malwarebytes-AntiMalware,Program,Windows,13117.html

Przeskanowanie rejestru w poszukiwaniu problemów.

No i ostatni chyba mój pomysł to problem z adresami DNS

• Lubię to! 1
Opublikowano

Moze i Tor jest funkcjonalna przegladarka ale na pewno nie w przypadku zwyklego surfowania po necie, bo za wolno dziala. Pobierz program ktory ci podal wyzej Play i do tego CCleaner i usun bledy z rejestru. Mozesz tez miec za duzo wtyczek w przegladarce.

Opublikowano

Moze i Tor jest funkcjonalna przegladarka ale na pewno nie w przypadku zwyklego surfowania po necie, bo za wolno dziala. Pobierz program ktory ci podal wyzej Play i do tego CCleaner i usun bledy z rejestru. Mozesz tez miec za duzo wtyczek w przegladarce.

tora uzywam tylko do nabijania glosow, a teraz nie mialam wyjscia.

zrobilam co moglam.. przeskanowalam wszystko cleanerem, sproboję zrobić to co dopradzil play i się przekonam :D

Opublikowano

Mi wszystko lata ładnie czasami się zatnie i strona nie działa 10 minut ale wtedty po rozłączeniu internetu wszystko działa jak należy, problem leży pewnie też po stronie hostingu ;)

• Właściciel
Opublikowano

Ogólnie musze sie pochwalić. Ostatnio sieć ma dużo wejść dziennie przez co mogą być spowodowane lagi na forum. Często dostaje od unixstorm raport z przeciążeniem forum. Czasami jednak sa to zwykle dziecinne ataki ddos przez innych właścicieli sieci, po prostu żal im dupę ściska. Na dniach zwiększę parametry serwera.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione !

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.