Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i ja rezygnuję z wszystkiego co tu posiadam.  Może jakieś powody .. ;)

1. Brak zaangażowania Pley'a - całkowicie do wszystkiego. Prosiłem Cię o jedno rzecz, mianowicie : "sprawdz to i to demko" - "Nie chce mi się i nie lubie". Tak jest ubt ale administrator również na takie prośby powinien zareagować.

2. Ban byku, demko czyste :), z tego co słyszałem ( nie tylko od gracza byku ) że gtx namawiał do zbanowania gracza.

3.  Brak reakcji na takie coś ? ...  Taki wielki ban UBT. 

Bleteczka: no tak
-=byku=-: maja to ustawione :)
Bleteczka: ale chodzi mi o dudnesa
-=byku=-: raz na poczatku gtx mi napisal jak dostal admina
-=byku=-: "teraz sie toba zajme, masz murowanego bana" wiec co jeszcze chciec wiecej

4. Powodzenia blaszka z adminkiem ;) szkoda że nie każdy wie jaki na prawdę jesteś. 23 latek a takie zachowanie i wyzwiska na steam ... hah ;)

Ale oczywiście nie "będe tu płakał" dobre mordki : Clinic, danio , Rydzuś, Raaadio , Demo, deoś, kacu , HAN , qzersky  i wiele więcej ;) do następnego mixa :) bardzo fajna sieć ale niektórzy ją zatruwają. 
Opublikowano

Nie rozumiem Bleteczka...powinieneś zostać, sprawa z bykiem wyjasniona była...A co do playa jest temat w strefie adminów i Playu sprawdzał demko

Opublikowano

haha, ale to przykre :(

Moderatorzy / UnBanTeam - są od sprawdzania dem, rozpatrywania ss'ów i całą strefę banowania :)

Nie będę tęsknił z fartem :)

PS. Nie płacz :3

Opublikowano

To UbT jest od sprawdzania dem a nie Play .. Nie będę płakać, nara

• Legenda
Opublikowano

Jak tak podchodzisz do sprawy to nie dziwię się, że odchodzisz. Po to jest UB Team, żeby trochę odciążyć administracje. Mówisz, że Play nic nie robi, a myślisz, że kto się zajmuje serwerami? Kto je konserwuje, pisze pluginy dla naszej sieci? Właśnie Play, a jeżeli ty tego nie widzisz to twoja sprawa. 

Żegnaj, ale zastanów się lepiej. 

Opublikowano

Trzymaj się mordo.

byku=-: "teraz sie toba zajme, masz murowanego bana" wiec co jeszcze chciec wiecej

gtx i po co kłamiesz jak było takie zdarzenie, ja się lepiej nie wtrącam bo zaraz będzie swoich ziomków namawiał żeby mnie banowali za dobrą grę.

Opublikowano

Trzymaj się mordeczko było spoczko z tobą grać i ogólnie byłęś zajebisciempozytywny i pomocny wejdź na steam to pogadmay potem troszkę i mam nadzieję ze zmienisz zdanie. 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Użytkownik pożegnany !

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.