Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Skiller

Co wprowadzić?: zeby bylo widac jak sie zadaje obrazenia graczowi
w takim stylu 

Propozycja katujemy.jpg
Albo 

om#2.jpg
Edit:
Oczywiście dla vipaow only i żeby nie było widać przez smoki i skany jak możliwe do zrobienia 

• Lubię to! 4
  • Dzięki 1
Opublikowano

Z tego co wiem, nie da się tego ogarnąć pod względem widoczności, czyli przez dymne normalnie będzie pokazywać obrażenia(wh vibe).

data.png.19b56a2743436d18d68f773bf505b27e.png

• Lubię to! 2
Opublikowano

Dla vipa spoko o ile już nie ma, dla wszystkich zdecydowanie na nie. I tak już za dużo żywych wabików biega po serwerze, żeby jeszcze każdy widział dmg od np. nejdów :D

Opublikowano

Moim zdaniem słaba opcja, bardziej bym był za tym żeby zrobić to w formie jakieś nie wiem nagrody, albo jeżeli na serwerze są kredyty to za pewną kwotę można było by kupić.

• Haha 4
Opublikowano

w teorii całkiem spoko propozycja w praktyce już niezbyt.

Gdyż o wiele trudniej byłoby określić w danych sytuacjach delikwenta czy widział kogoś dzięki temu ze dmg pokazało czy po prostu mu 3 oko pokazało ze tam ktoś się znajduje,ogólnie sam jestem za tym żeby dodać trochę świeżości na serwerze, ale za dużo stwarzałoby to niefortunnych/komplikujących sytuacji.

• Lubię to! 4
  • 2 tygodnie później...
  • Legenda
Opublikowano

Ma to swoje plusy i minusy, ale na tym serwerze raczej nie byłbym za tym, aby to dodawać.

Powtarzałem to już nie raz, na to jest klasyczny serwer Only Mirage i właśnie z racji braku wielu różnych niepotrzebnych gówien, jest to jeden z lepszych serwerów CS:GO.

Jeżeli taka opcja miałaby zawitać na serwer to tylko w formie numer 2: Hud.

Forma obrażeń widoczna z pierwszego miejsca, to obrażenia typu "Fortnite" i dosyć mocno obciąża procesor serwera, dodatkowo wielu graczy by to wkurzało, zamiast pomagać im w rozgrywce.

Na dzień dzisiejszy odrzucam propozycję.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.