martini Posted November 2, 2014 V.I.P Donor Share Posted November 2, 2014 Witam mam taką propozycję by zrobić temat gdzie administracja wypisywała by kto został awansowany, a kto zdegradowany. Pomogło by to też również redaktorom w tworzeniu gazetki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwbuh. Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Jestem za! Myślę że fajna idea na nasze forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Mnie również się podoba ten pomysł. Jeśli chodzi o gazetkę, to nie wiem kto się będzie tym zajmował bo nigdy w czymś takim nie siedziałem. Choć oczywiście podejmę się wyzwania, a ocenę wystawią użytkownicy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted November 2, 2014 Owner Share Posted November 2, 2014 Propozycja przyjęta. Zapraszam do tematu z rozpiską http://katujemy.eu/index.php?/topic/687-awanse-degradacje/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted November 2, 2014 Owner Share Posted November 2, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja przyjęta Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy. Posted September 29, 2016 Donor Share Posted September 29, 2016 Automatyczna wiadomość Ten temat został przeniesiony z forum: "Ogólne → Sprawy dotyczące forum → Propozycje" do "Wysypisko → Archiwum → Archiwum 2014". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts