VIP S!alker Posted March 27, 2023 VIP Posted March 27, 2023 Opis problemu: Gdy się kupi agenta do ct lub tt pobiera kredyty, dostaje się go i po wyjściu i ponownym wejściu na serwer tego agenta już nie ma. Mam taki problem tylko z nowymi zakupami. Agentów których kupiłem pół roku temu nie zabiera. Data i czas: Problem występuje od około 3 miesięcy po dzień dzisiejszy 27.03.2023. Załączone zdjęcie:-- ///EDIT: Podejrzewam, że z każdym kupionym od momentu tego problemu, a występuje on jakoś od stycznia. Tak jak pisałem mam agenta Sir Bloody Loudmouth Darryl | The Professionals kupionego już około pół roku i z nim tego problemu nie ma, lecz potrafi czasem zdjąć go i muszę wchodzić w sklep, żeby ustawić agenta, a z każdym innym agentem zabiera go ze sklepu, tak jakby miał jakiś czas użytkowania. Z tego co piszą mi inni gracze to mają problem z każdym agentem bez wyjątku. 1
Legend Karcok Posted March 28, 2023 Sponsor Legend Posted March 28, 2023 @ -S!alker- Hej, możesz mi dać dokładną rozpiskę z którymi agentami występuje taki problem? Ew. jakbyś dopisał również którzy Agenci działają, byłbym wdzięczny :) 3
Owner Dudnes Posted April 16, 2023 Owner Posted April 16, 2023 Na dniach pojawi się nowa wersja shopu z poprawionym zapisem oraz dodatkowymi itemkami. Oczywiście osoby, które obecnie straciły monety dostanę je na nowy shop w ramach rekompensaty. 1
MLK. Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Recommended Posts