Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Twój nick: .dERYL

Co wprowadzić?: Coś w stylu słowo bonus które daje załóżmy 400 kredytów, oczywiście mamy już jackpot lecz nie każdy w niego gra ze względu na brak kredytów lub chęć uzbierania większej ilości na zakup przykładowo "skórki". Wyskakujące słowo mogło by wyskakiwać na czacie np raz na połowę w trakcie rozpoczynania rundy a gracz który szybciej wpisałby je na chat dostawał by "nagrodę"

• Lubię to! 4
Opublikowano

Spoko opcja, na pewno będzie to lepsze urozmaicenie niż jackpot, z którego prawie nikt nie korzysta, jednak 400 kredytów za napisanie jednego słowa to stanowczo za dużo, wydaje mi się, że optymalną kwotą będzie między 30-60 kredytów.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Opcja bardzo fajna lecz nie wiem czy jest na tyle niesamowita aby weszła do gry moim zdaniem jest to słabe urozmaicenie.

Jestem na nie.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Generalnie to spoko opcja tylko moim zdaniem tak maksymalnie do 100 kredytów bym dal

• Lubię to! 3
Opublikowano

Im więcej takich małych rzeczy, tym w końcu będzie ciekawiej na serwerze. Jak najbardziej na tak, a kwestia ilości kredytów powinna zostać w rękach Właścicielki/Opiekunów - pozdrawiam. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
W dniu 16.03.2023 o 11:00, dERYL napisał(a):

Coś w stylu słowo bonus które daje załóżmy 400 kredytów

To samo co jest na #OM4 tylko tam nazywa się to szybkie paluszki. Jestem za dodaniem, urozmaiciłoby to grę. Co do ilości kredytów, czyli 400 jest odpowiednia.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

Nie chcę obciążać serwera dodatkowymi informacjami w hudzie, a dodawać to do say są to bezsensu bo nikt tego nie zauważy. 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

image.png

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.