Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, z tej strony Dawid może bardziej znany pod nickiem stachu z dachu chciałbym się wam przedstawić i opowiedzieć trochę o sobie, żeby każdy kto to czyta, czytał/a to z zaciekawieniem. Zacznijmy może od tego, iż pochodzę z 

Łodzi, mam 15 lat (w sierpniu 16).  Jestem zwykłym człowiekiem jak każdy inny, ale jestem również wyjątkowy. Sądze, że jestem osobą, która ma dystans do siebie, kulturalna, miła, stara się pomóc jeśli ktoś tej pomocy potrzebuje. Bardzo chętnie poznaje nowe osoby z różnych społeczeństw, i chętnie pogadam z każdym, kto by chciał porozmawiać o życiu czy innych tematach. Z kierunku w szkole jestem logistykiem, i chętnie uczę się, poznaje nowe rzeczy i łatwo jest mi tą wiedze przyswoić. Mam kilka zainteresowań i jednym z nich są gry komputerowe, gdzie poświęcam na nie zawsze jakieś 2-3 godzinki. Moim celem spędzania tego czasu w grach komputerowych, jest poznanie społeczności graczy i zobaczenie czy faktycznie każdy jest niemiły czy toksyczny dla innych. Mogę powiedzieć, że moje zainteresowanie na owej sieci skupia się na Arenach 1v1, gdyż wolę taki rodzaj gry i raczej będę tam zauważany najczęściej, niż na innych serwerach waszej sieci. Również mogę rzec, iż u was na arenkach gra mi się najprzyjmiemniej, gdyż zawsze jest ktoś z kim można pogadać, bądź się pośmiać, i chciałbym aby przyjemnie się grało każdemu jak mi się gra. Chciałbym aby tutaj grało mi się najprzyjemniej i tak długo jak się da :). Pozdrawiam życzę miłego dnia lub nocy, zależy o jakiej porze dnia to czytasz :).

• Lubię to! 9
  • Właściciel
Opublikowano

:hi:

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.