Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ja tu z taką propozycją o minimalną zmianę. Dokładniej przechodząc do tematu, czy nie lepiej zamienić serwery mało grywalne na takie, na których będzie grało dużo osób | nawet bez reklam?

Mowa tu o bf2/cod 801. 

Zamienić COD 801 na dd2+bf4 [ bardzo fajny i grywalny mod, mało takich w Polsce, lecz i bez reklam trzyma się mocno gdyż przyciąga stałych graczy ] 

bf2 na PaintBall+4FUN [ również grywalny mod, którego mało w Polsce i tak samo jak dd2+bf4 przyciąga stałych graczy ] 

A 301 można by było zrobić 201.

Oczywiście to jest tylko moja propozycja bo zdanie należy do was, weźcie pod uwagę to, że reklamy na nasze obecne mody nic nie dają, gdyż zaraz po reklamie gracze znikają. Można spróbować coś nowego dzięki czemu sieć się szybko rozwinie.

Opublikowano

a dlaczego paintball byś odrzucił? Ja swego czasu byłem uzależniony od paintballu także byłbym za

Opublikowano

W sumie dobra propozycja ale czy akurat takie mody to do zastanowienia jeszcze ;d

Opublikowano

FFA było, ale się nie sprawdziło. Propozycja fajna, ale to nie na zasadzie kto jest za czym, muszą być ludzie w grze.

Opublikowano

Jak dla mnie najlepszymi modami było by Deatchmatch każdy na każdego i Paintball i nie wciskajcie mi ze Deatchmatch się nie kręci bo na każdej sieci prawie jaka go posiada jest nie mam w 90% pełny a do rozkręcenia jest banalny.

Opublikowano

Cod 801lvl zostawiamy bo jest to jeden z najlepszych kodów tylko trzeba go rozkręcić po czym zrobić reset.

2. DD2 + BF4 bardzo fajna propozycja. Na takich serwerach jest bardzo dużo ludzi ale nie podoba mi się, że będą aż 3 serwery OnlyDD2.

3. Serwer BF2 zostawiamy bo jest bardzo fajny ale wiadomo mało graczy. Wystarczy kupić dobrą reklamę i będzie tak jak na DD2.

Ja jeszcze proponuję dodać serwer Deadhrun, bardzo dużo osób gra na takich serwerach.  

Opublikowano

Jestem na NIE, rozkręćmy te serwery, które są teraz a potem myślmy o dalszych krokach. COD 301 zostaje, nie wiem co będzie z 801, miał być zmieniany na 2k

Opublikowano

Moim zdaniem kupując reklame na oba COD'y można tuż po reklamie zrobić reset tych serwerów, a podczas trwania reklamy większymi napisami zachęcać do zapisania IP w ulubionych :D Tak uważam

Opublikowano

jestem na nie...

bf - czasami gralo tam dość sporo graczy, fajny serwer, jak dla mnie najlepszy, a cod.. nad nim bym się zastanowiła...

Opublikowano

Głupoty gadacie ;D

Ja bym BF2 zamienił na PaintBall + DM + unikalne dodatki, jakiś exp który by urozmaicał grę itp, itd ;d

Ostatnio mnie PaintBale wciągnęły, jak bym posiedział dłużej to na pewno jakiś konkretny pomysł bym wymyślił i był w stanie zrealizować :)

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Mieliśmy ostatnio dokonać zmiany na BF2 i co się okazało? dałem reklamą naprawdę na niską stawkę i serwer był pełny, mało tego podczas reklamy przyniósł dochód, który pozwolił na przedłużenie bf2 o kolejny miesiąc. Cod 801 ma także popularność i stałych graczy. W dzisiejszych czasach żaden serwer praktycznie nie jest w stanie funkcjonować bez reklamy, wyjątkiem jest DD2 który utrzymuje 31 osób i ładną pozycje w GT. Niestety prawda jest taka, że reklamy trzeba kupować co jakiś czas, być może kiedyś cody, bf2 czy jailbrak osiągnie taki poziom jak DD2 i będzie trzymać się bez reklamy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.