Jump to content
hudinii

Dodatkowe reakcje dla Opiekunów/Właścicieli

Recommended Posts

Nick: hudinii

Co chcesz wprowadzić/zmienić: Proponuję żeby Właściciele oraz opiekunowie posiadali więcej repki do rozdania, ponieważ opiekun/własciciel powinien nagradzać graczy/adminów reputacja za posty w dziale serwera a czesto tej repki do rozdania brakuje, pomijając rozdawanie jej w dziale również ja dajemy w ogólnych tematach na forum przez co w moment tej repki nie ma.

• Like 5
  • I love it 2

Jestem zdecydowanie na tak - sam chciałem poruszyć ten temat. Brak wystarczającej liczby reputacji, przy organizacji np. jakiegoś eventu na serwerze jest doskwierający. Tym bardziej, że chcąc uczestniczyć "w życiu" naszej społeczności, nie tylko dodajemy reakcje pod zawartościami dot. naszych serwerów. Zwiększanie nam limitu o chociażby +5 więcej dużo by zmieniło.

@  seru  dlaczego osoby posiadające serwery na Katujemy miałby za to płacić? :default_smile: Dotacje (w tym zakup VIP) są dobrowolne. Dając nam - osobom zarządzającym serwerami (głownie partnerskimi) - więcej reputacji, stworzyłoby to przestrzeń do tego, aby "nagradzać" użytkowników grających na naszych serwerach (np. za oddawanie głosów), co zachęcałoby ich do częstszego udzielania się na forum (każdy jest łachy na like'a), co w efekcie napędzałoby większy, ogólny ruch na stronie www. Warto również wspomnieć, że 9/16 właścicieli serwerów problem ten nie dotyka, gdyż posiadają większe możliwości ze względu na pełnione przez siebie funkcje. 

• I love it 2

Propozycja jak najbardziej trafna. Z założenia właścieciele oraz opiekunowi powinni mieć większą ilość reputacji do rozdawania aby nagradzac swoich adminów.

Weźmy na przykład moją osobę gdybym nie miał vipa.

Posiadam pod sobą 12 adminów, którzy głosują regularnie na serwery.

Codziennie pojawiają sie nowe propozycje, kandydatury.

Obecna liczba reputacji jest po prostu niewystarczająca. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.