Leek Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Nick: MocnyZawodnik Co chcesz wprowadzić/zmienić: Dodać liczbę osób w danej randze przy statusie rekrutacji Czyli jak jest np. 3 moderatorów to obok Moderator pisało [3/5] coś w tym stylu. Dzięki temu wiadomo ile jest osób i ilu brakuje. Jak jest: Jak by było (przykład) Swoją drogą fajnie by było aby również po kliknięciu w daną grupę np. Moderator była sekcja: Lista Moderatorów, albo Lista UBT, Lista Redaktorów. Żeby było czarno na białym kto jest i ile osób jest w danym dziale. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czesio Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Jestem na nie, myślę, że jest to zbędny aspekt wizualny. Wystarczy, że są już kłódki które zależnie od tego jaki jest status rekrutacji zmieniają kolor na czerwony/zielony. Co do kliknięcia w daną grupę i zobaczenia ile osób znajduje się w poszczególnej randze można to zobaczyć zjeżdżając na sam dół forum i klikając w dana rangę w Legendzie Rang. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ally Posted January 27, 2023 V.I.P Woman Share Posted January 27, 2023 Jestem na tak. Wygląda to ładnie, schludnie i przykuwa oko. Jest to ułatwienie do rozejrzenia się na stan zapotrzebowania osób na odpowiednie stanowisko, oraz bez wcześniejszego searchu po forum. Ikonki także bardziej kuszą oko niż kropki obok. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czak Posted January 27, 2023 V.I.P Donor Share Posted January 27, 2023 Lista członków danej grupy, nawet fajny pomysł. Reszta neutralny, można dodać/nie trzeba 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Adik Posted January 27, 2023 Leading Editor V.I.P Moderator Share Posted January 27, 2023 A ja uważam trochę inaczej. Wygląd mógłby być lepszy ale lista członków danej grupy jest przecież w legendzie, więc średnio widzę sens. Więc co do pierwszej części propozycji, jak najbardziej za, a przy drugiej jestem neutralny. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gosia ?! Posted January 27, 2023 V.I.P Donor Share Posted January 27, 2023 Status rekrutacji na pewno odrzucamy, nie jest to potrzebne i zwracamy uwagę na zapotrzebowanie. Listę jako legendę będziemy poprawiać, aby wyszukiwało wszystkie osoby z rang. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gosia ?! Posted January 27, 2023 V.I.P Donor Share Posted January 27, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts