Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Leek

Propozycja - Liczba osób w danej grupie przy rekrutacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: MocnyZawodnik

Co chcesz wprowadzić/zmienić: Dodać liczbę osób w danej randze przy statusie rekrutacji

Czyli jak jest np. 3 moderatorów to obok Moderator pisało [3/5] coś w tym stylu. Dzięki temu wiadomo ile jest osób i ilu brakuje. Jak jest:image.png.5740452ba073544baebd242c1069e347.png

Jak by było (przykład)image.png.789c2f00f10a700bd6d94c2a35e46df0.png

Swoją drogą fajnie by było aby również po kliknięciu w daną grupę np. Moderator była sekcja: Lista Moderatorów, albo Lista UBT, Lista Redaktorów. Żeby było czarno na białym kto jest i ile osób jest w danym dziale.

• Lubię to! 7
Opublikowano

Jestem na nie, myślę, że jest to zbędny aspekt wizualny. Wystarczy, że są już kłódki które zależnie od tego jaki jest status rekrutacji zmieniają kolor na czerwony/zielony. Co do kliknięcia w daną grupę i zobaczenia ile osób znajduje się w poszczególnej randze można to zobaczyć zjeżdżając na sam dół forum i klikając w dana rangę w Legendzie Rang.

• Lubię to! 3
  • Zasłużony
Opublikowano

Jestem na tak.

Wygląda to ładnie, schludnie i przykuwa oko. Jest to ułatwienie do rozejrzenia się na stan zapotrzebowania osób na odpowiednie stanowisko, oraz bez wcześniejszego searchu po forum. Ikonki także bardziej kuszą oko niż kropki obok. 

• Lubię to! 3
Opublikowano

A ja uważam trochę inaczej. Wygląd mógłby być lepszy ale lista członków danej grupy jest przecież w legendzie, więc średnio widzę sens.

Więc co do pierwszej części propozycji, jak najbardziej za, a przy drugiej jestem neutralny.

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Status rekrutacji na pewno odrzucamy, nie jest to potrzebne i zwracamy uwagę na zapotrzebowanie. Listę jako legendę będziemy poprawiać, aby wyszukiwało wszystkie osoby z rang.

• Lubię to! 6
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.