Jump to content
Leek

Propozycja - Liczba osób w danej grupie przy rekrutacji

Recommended Posts

Nick: MocnyZawodnik

Co chcesz wprowadzić/zmienić: Dodać liczbę osób w danej randze przy statusie rekrutacji

Czyli jak jest np. 3 moderatorów to obok Moderator pisało [3/5] coś w tym stylu. Dzięki temu wiadomo ile jest osób i ilu brakuje. Jak jest:image.png.5740452ba073544baebd242c1069e347.png

Jak by było (przykład)image.png.789c2f00f10a700bd6d94c2a35e46df0.png

Swoją drogą fajnie by było aby również po kliknięciu w daną grupę np. Moderator była sekcja: Lista Moderatorów, albo Lista UBT, Lista Redaktorów. Żeby było czarno na białym kto jest i ile osób jest w danym dziale.

• Like 7

Jestem na nie, myślę, że jest to zbędny aspekt wizualny. Wystarczy, że są już kłódki które zależnie od tego jaki jest status rekrutacji zmieniają kolor na czerwony/zielony. Co do kliknięcia w daną grupę i zobaczenia ile osób znajduje się w poszczególnej randze można to zobaczyć zjeżdżając na sam dół forum i klikając w dana rangę w Legendzie Rang.

• Like 3

Jestem na tak.

Wygląda to ładnie, schludnie i przykuwa oko. Jest to ułatwienie do rozejrzenia się na stan zapotrzebowania osób na odpowiednie stanowisko, oraz bez wcześniejszego searchu po forum. Ikonki także bardziej kuszą oko niż kropki obok. 

• Like 3

• Moderator

A ja uważam trochę inaczej. Wygląd mógłby być lepszy ale lista członków danej grupy jest przecież w legendzie, więc średnio widzę sens.

Więc co do pierwszej części propozycji, jak najbardziej za, a przy drugiej jestem neutralny.

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.