Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Dulson

Co wprowadzić?: Zmniejszyć limit AWP do 2 sztuk na team, pozdrawiam

Do Marcina. Uważam iż bez sensu zmniejszanie kolejne gdyż i tak jest wystarczająco iż 4 awp na każdą drużynę a kolejne zmniejszenie będzie większym oburzeniem oraz brakiem prawdziwej rywalizacji 

~Przegrałem już na tym serwerze całkiem sporą ilość godzin, awp przedewszystkim tryhardują w wiekszosci vipy, smutno sie patrzy jak w ciągu rundy wysatczy 4 dobrze rozstawionych snajperów i gra po tt to jeden wielki strach dla 3/4, szczególnei patrząc na graczy(nie obrażająć słabszych) wygląda to jak darmowa farma fragów. Niektóre osoby na serwerze nawet nie korzystają z innych broni bo wolą forceować awp żeby najebać k.d. Smutno sie gra, przez brak dueli, przez tryhardowanie awp przez 3/4 serwera xD Luźna propozycja i czekam na wypowiedźi innych z serwera, bo imo te 2 awp na drużynę jest w 100% wystarczające.

Dodam, że jestem też za zbalansowaniem tego w sposób max 2 awp na runde jeśli w drużynie jest np 1-9 graczy oraz 3 jeśli graczy jest 10-15. Pozdrawiam!

~~ Po prostu połowa graczy to albo ludzie z umiejętnościami, przegranymi tysiącami czy nawet setkami godzin, a reszta to gracze typu maciek12 albo dam tutaj przykład Ropuha,  oni zawsze będą bali się podjąc duel z awp bo zobaczą jak ziomek wybija 5 kaczek chwile przed nim. Imo tutaj po tt sens gra ma tylko jak jest minimum 3 osoby ze sprawnym mikro, ktoś kto da calla inaczej mecze są typowo jednostronne dla ct.

Pomijam ten śmieszny balans bo jak ostantio przerzuciło mnie 5 rund pod rząd to przestałem wierzyć, że ktoś nie zrobił go pod wpływem. Pozdrowki i licze na wiecej osób, które się wypowiedzą.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Uważam iż bez sensu zmniejszanie kolejne gdyż i tak jest wystarczająco iż 4 awp na każdą drużynę a kolejne zmniejszenie będzie większym oburzeniem oraz brakiem prawdziwej rywalizacji 

• Lubię to! 3
Opublikowano

Z jednej strony - są ludzie na serwerze, którzy nie boją się wyjść i podjąć walki z awpami, połową drużyny przeciwnej i potrafią wygrać walkę, zająć BS.

Z drugiej strony są gracze, którzy usłyszą awp na którymś z BS'ÓW i nie ma takiej siły by tam weszli. 

(Tylko tych graczy też zatrzyma zapalający, jeden granat, smoke czy flesh i wabik na BSIE)

Jeśli zmniejszenie liczby AWP ma sprawić, że ludzie będą chętniej wchodzić i zajmować bsa (w co wątpię, bo to nie kwestia ilości awp, a po prostu mentalności ludzi) to jestem za. 

• Lubię to! 3
Opublikowano

Moim zdaniem nie ma sensu zmniejszać liczby awp na serwie ponieważ zostały zmniejszone naboje w magazynku co też osłabia awp. Tak jak napisał Phobia są gracze słabsi i lepsi ktoś sobie poradzi na gracza z awp a ktoś nie. Można też rzucać granaty po to one są ale jak nie zna się podstawowych smok'ów czy flashy to niczyja wina. 

• Lubię to! 5
Opublikowano

Dokładnie nie ma sensu na zmniejszanie limitu na innych serwerach AWP jest bez limitu i ludzie graja .. wiedz propozycjia bez sensu ..

• Lubię to! 3
  • 3 tygodnie później...
  • Legenda
Opublikowano

Długo myślałem i chciałem nawet zwiększyć ograniczenie AWP, ale zdałem sobie sprawę, że robiąc coś takiego, psujemy powoli tą grę i ustalamy ją pod własne zasady = Stopniowe blokowanie poszczególnych broni, co za tym idzie niezadowoleniem drugiej części (Przeciwników ograniczenia AWP itd.) osób.

31/31 Serwer pełny, aktualny limit wynosi 4x AWP, nie wydaję mi się, że byłoby to jakimś wielkim trudem pokonanie przeciwnika z AWP. Przypomina to turniej 5vs5 w którym jednej z drużyn ustawiły się 3x osoby z AWP, owszem jest to wtedy trudne to pokonania, ale na tym polega właśnie ta gra, nie tylko na strzelaniu, lecz również i na taktyce. Każdy graczy ma indywidualne umiejętności w to nie wnikam, ale chyba każdy z nas potrafi myśleć podczas gry i wie, że jesteś jest w niego wcelowana broń snajperska, to wystarczy zagrać na nia taktycznie, rzucenie flesha, szybki pick itd. itd.

Ograniczając ilość AWP na drużynę, utworzymy z tego serwera "nudny" tryb gry, a tego chyba nikt nie chce.

• Lubię to! 3
  • KAT 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.