Ojciec Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Imię: Jarosław Wiek: 28l. Staż na forum: Bodajże dzisiaj mija tydzień odkąd założyłem u Was konto. Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10]: 9,5/10. Ukończyłem studia humanistyczne, kilka lat praktyk w szkołach ponad gimnazjalnych. Dlaczego ty?: Jestem człowiekiem, który z redaktorstwem związany jest od dziecka. Zaczynając od gazetek szkolnych, które kilka lat temu były dosyć popularne, kończąc na epizodach w lokalnych gazetach. Zdaję sobie sprawę, że nie spełniam kilku wymagań - ale myślę, że jeśli chodzi o tą funkcję to najważniejszą są przede wszystkim umiejętności. Nie będę ukrywał, że brakuje mnie powiewu świeżości na forum w postaci wywiadów, które nie pojawiają się dosyć często, a szkoda.
dwbuh. Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Ja jestem na tak, niby cichy i nie wypowiadający się użytkownik, a aktywny na forum jest. Dodatkowo znajomość języka polskiego ma sporą :)
bastian Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Również jestem na tak. Przyda nam się kolejny, a tym bardziej doświadczony redaktor.
dwbuh. Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie przyjęte. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami!
Recommended Posts