Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: @ k ejmaN

Co chcesz wprowadzić/zmienić: Niektóre są już stare, a drugie rzadko używane. Trzeba trochę posiedzieć przy nich i zwolnić miejsce na nowe. Dlatego proponuję dodać trochę tych emoji do wyboru. Przydadzą się przy codziennym czatowaniu, opisywaniu własnych emocji i reakcji w tematach. 

Na okres świąteczny: pepeIceCold / peepoSanta / SantaSadge / Bedge  

Inne: oh_no_cringe_cat /peepoplus1 / pepe_listening / pepe_no_time / kekwpain / OkayBozo / yikes / Sadge / peepoSus / PepeWaving / peepoEyeroll / hmm / peepoWICKED / Pepe_23 / rulenumberoneifitsaboutmeatmeso / HmmGe / pepeoverthink / cutePepeOMG / monkaUOEMGA / pepeOhShit / Madge / Pepe_Emoji_Sign / pepeowo / peepoWait / coffeepepe / Pepe_NailBiting / pepe_60 / PeepoWhyAreYouDum / pepe_sadhugs / pepe_5head / pepe_slam / pepe_ahegao / Pepe_Bruh / PepeBigSmile / what_in_the_hellawkward_stand  /gigachad / bruh / DwayneEyebrow albo sussy / uno_reverse / wut / awkward_monke / jerry_cursed / soyboy / AAAA / sulking / CuteSniff / Ghost_Heart / Hide_The_Pain_Dream / kiss_you / SadCat / FingerMe / wait_what / batman_hmm / chikabrows 

Dodatkowo są dwie takie same emotikony: :FailFish:(FailFish) i :facepalm:(facepalm).

@ Paweł. to już tutaj decyzja należy do was. Albo dodacie, albo nie. :peepoHappy: Można nawet stworzyć oddzielną kategorię. 

• Lubię to! 7
  • Bywalec
Opublikowano (edytowane)

Ja tylko dodam — emotikony dodawane na jakiś okres skończą się późniejszym wyglądem w taki sposób image.png. Oczywiście można później je naprawić zapytaniem, ale imo jest więcej roboty niż pożytku. Chyba, żę owe emotki zostaną już na "zawsze" :P

@ k ejmaN Ja tam tylko robie co mi każą :kappa:

Edytowane przez Pawel
  • Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.