Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

f3b53dbddef29c7f29e41a8ad660dc99.png.52a35b222d7a9f1d488575547715e75c.png

Największe kłopoty, w jakich brałeś/brałaś udział?

• Lubię to! 7
  • KAT 1
  • Uwielbiam 4
  • Katowicz
Opublikowano

Nie ma się czym chwalić ale stare dzieje, w podstawówce ustawiłam jedną typiarkę co się rzucała za bardzo i "trochę" ją uszkodziłam, skończyła z 14 szwami na głowie, skończyło się dla mnie dozorem kuratora. :gr: Miałam za dzieciaka problem z nadpobudliwością, w gimnazjum zapisałam się na Taekwondo i mój Sensei (kor. - jap.  Trener - nauczyciel - mistrz)  bardzo mi pomógł, nauczył nie tylko umiejętności walki ale też panowania nad sobą i swoim umysłem i ciałem. Naprawdę teraz wyprowadzić mnie z równowagi graniczy z cudem, abym się wkurzyła porządnie na kogoś czy coś. Bardziej teraz wszystko na odwrót poszło i trzymam wiele w sobie i za bardzo biorę do siebie różne rzeczy. 

• Lubię to! 3
  • Wow 3
  • Uwielbiam 1
  • Bywalec
Opublikowano

Ty kobieto śpij o tej godzinie. XD 

Kiedyś za knapa była wytrzeźwialeczka i duże kłopoty.

Asuna  

Człowiek nigdy nie śpi jak ma obowiązki na głowie 😆

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Wow 1
Opublikowano

13 miesięcy # nie polecam  🤣

• Lubię to! 2
  • Wow 3
  • Przykro mi 1
  • Legenda
Opublikowano

Kilkanaście lat temu, podczas zabawy, sąsiadowi zbiliśmy szybę w aucie, z 4 osób nikt nie chciał się przyznać, trochę dymu było :pepegeCop:

• Lubię to! 2
  • Haha 3
  • Wow 1
  • Inwestor
Opublikowano

Chyba odpalenie świecy dymnej w szkolnej toalecie :KEKW: Nie wiem jakim cudem, ale ostatecznie nikt nie doszedł do tego, kto to zrobił.

• Lubię to! 2
  • Haha 2
Opublikowano

To już wiem czemu z wami czuje się tak dobrze, bo sama patola tutaj siedzi. A  ja głupi myślałem że tu sam jak ten bandyta siedzę. A tu popatrz inni też rozrabiali bo:  Rozboje, kradzieże oraz pościgi policyjne. 

Niestety jak i Wy, ja też nie byłem aniołkiem. Kiedyś koleś w dyskotece wyłapał w papę ode mnie, i wybiłem mu 7 zębów na raz. Oczywiście zostałem zawinięty przez pały i dostałem zawiasy, bo uszkodziłem mu ciało  powyżej 7 dni.

Po tylu latach już nie jestem huliganem bo najważniejsza dla mnie jest

Opublikowano

Paradoksalnie w ośrodku za szlugi bo ostry wpie**** był od wychowawców za palenie xD

• Lubię to! 2
  • Wow 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Kiedyś z gazetek pobierałem gry na telefon, a rodzice mieli internet w abonamencie i po miesiącu przyszedł rachunek do zapłaty, prawie 4 tysiące xD 

W tym dniu dupa była tak spuchnięta :feelssadmann:

• Lubię to! 2
  • Wow 2
Opublikowano

Jak miałam 14 lat to miałam dobrego kolegę poznanego przez internet, ów kolega zajmował się wykradaniem danych do kart kredytowych i miał dostęp do około dwustu (z różnych krajów). Naiwna Zuzka postanowiła, że użyje jednej z nich (bo przecież nikt nie zauważy) i kupi dobie vdolce do Fortnite’a, no bo co mogłoby się stać. A no stało się tyle, że dwa dni później do drzwi mojego domu zapukała policja xD

• Lubię to! 1
  • Wow 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.