Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie.

Od wczoraj gram na Waszym COD 301, który bardzo mi się spodobał.

Może nie pokazałem się z tej dobrej strony bo już dziś dostałem bana. Serdecznie pozdrawiam KOLES_GIT ^^

Zmusiło mnie to do przeczytania regulaminu i przyznania wyżej wymienionemu racji.

Cieszę się też, że za jakieś 15 minut mogę wracać do gry. Mam też dużą nadzieję, że zostanę z wami dłużej pomimo braku czasu.

W tygodniu jest ciężko: szkoła, treningi, szkoła, spać. W międzyczasie prawko i oczywiście najważniejsze: miłość ^^. Czasu na grę dużo nie zostaje a i życie w bursie też nie pomaga :)

Może coś więcej o mnie: 

Bardziej domyślni zauważyli pewnie, że mam na imię Czarek. 20 kwietnia bieżącego roku kończę 18 lat. Dłuższy już czas trenuję BJJ + KB - przygotowanie pod MMA. Będzie już z 4 lata z półroczną przerwą z powodu kontuzji prawego kolana i prawego łokcia. Na co dzień można spotkać mnie w Elblągu.
Zainteresowania? Rower, rower i jeszcze raz rower. Taka druga miłość. Wojsko w dużym stopniu - siedzę w TI z innowacją wojskową. W pewnym sensie nawet komputery - części przedmiotów zawodowych nienawidzę i dlatego "w pewnym sensie" ^^
Pozostaje mi życzyć wielu fragów. Mam nadzieję, że jak mnie nie polubicie to chociaż nie znienawidzicie :D 
Smacznego jajka, wesołych świąt i miłego dnia!

• Właściciel
Opublikowano

:bry:

Wesołych!

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Siemka! ;)

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.