Jump to content
Asuna

[1467] Pytanie na dziś

Recommended Posts

Często w niektórych momentach brakuję mi pewności siebie. Wydaje mi się, że powinienem coś zrobić, bo czuję że tak będzie lepiej, a koniec końców tego nie robię. Może to mnie w pewien sposób powstrzymuje. :peepoWhy:

• Like 4

Mam braki pewnych cech w charakterze, które tylko tarasują mi drogę, ale nigdy nie powiedziałam sobie, że się poddam. Platon mówił, że najważniejszym i największym triumfem człowieka jest zwycięstwo nad samym sobą i tego się trzymajmy :serduszko:

• Like 2

Mnie nic nie powstrzymuje, jestem dumna sama z siebie że miałam i mam tyle siły że dążę do celu i się nie poddaję i oczywiście go zdobywam. A robię to wszytko nie dla siebie tylko dla moich dzieci żeby miały spokojne życie w końcu. Nie jest lekko. 

• Like 1
  • I love it 1

Brak ambicji, lenistwo, ujemna samoocena, problemy emocjonalno-psychiczne, zjebane alko-pato dzieciństwo. Ale to tylko poziom życia i finanse.
Sukcesem jest to, że mogę popatrzeć ludziom w oczy nawet po marnych odejściach, mój wyrobiony kodeks moralny, posiadanie prawdziwego przyjaciela w ogień, bycie z kobietą która jest inteligentna i bratnią moralność - choć zupełnie inną osobowość. Nie zauważamy, że wiele rzeczy (nawet nienawidząc siebie jak ja) jest w istocie naszymi sukcesami, choć nie każde są wielkie w swoich kategoriach.

• Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.