Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Ex4rius

zablokowanie perku czarodziejska kosa na komandosie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przypuszczam, że to "bug" a nie celowy zamysł działania dlatego warto zablokować perk czarodziejska kosa na komandosie, dzięki niemu można zabijać PPM ze sporej odległości na hita.

• Bywalec
Opublikowano

Jak najbardziej za. Nie dość że 1/1 to jeszcze za plecami wyskakuje 

@edit

@ Estarossa A po co Cichego nerfic? Gdyby nie ta niewidka to byłby gorszy od strzelca.

A kapitan jest mniej widoczny niż normalna klasa i ma tylko 1/1 z awp i coś tam z he i tyle. 

Opublikowano

ja na Nie

- Cięzko trafić perk (Spora losowość)

- Drogie perki w sklepie (graczy nie stać na kupowanie wybranych perków dla sb co mape)

- Na komandosie to jeden z max 5 perków które warto mieć reszta zbędna

- Tajniak też tepa za plecy :)

• Lubię to! 1
Opublikowano
20 godzin temu, Rumuuun napisał:

Jak najbardziej za. Nie dość że 1/1 to jeszcze za plecami wyskakuje 

@edit

@ Estarossa A po co Cichego nerfic? Gdyby nie ta niewidka to byłby gorszy od strzelca.

A kapitan jest mniej widoczny niż normalna klasa i ma tylko 1/1 z awp i coś tam z he i tyle. 

A po co mordercę było  nerfic ? Przecież ma tylko famasa i eliminator a i tak połowa perkow zablokowana XD

A kapitan ostatnio dostał buffa +10 dmg także ma awp 1/1 M4+10dmg i niewidka 

i jak byś nie zauważył kapitana ciężko zauważyć ludzie tym kampia w ciemnych miejscach np jest nie do zauważenia stanie sobie gdzieś i po kolegi każdego odstrzelą to jest gra ? 

Mówisz że komandos plecy robi a o cichym nie wspomnisz gdzie komandos jeszcze prosto na ciebie biegnie w połowie przypadkach a cichy 90% plecy ... Więc proszę nie pierdziel 

Cichy plecy plecy kampienie i jeszcze raz plecy to jest gra? Ludzie wchodzą żeby sobie postrzelać żeby sobie pograć a nie denerwować się i z rundy na rundę ginąć od niewidek jakiś 

Wracając do komandosa bo zgubiłem wątek oni nieświadomie zrobili tego komandosa i nawet im to wyszło porównując do cichego /kapitana to jako tako komandos jest grywalny w porównaniu do innych klas i ludzie tym grają a wy chcecie im jeszcze perki blokować gdzie ta klasa polega tylko na kosie XD 

Jak chcecie blokować perki to zablokujcie awp scouta i naboje cichemu :) co do kapitana mogli zwiększyć jego widoczność i poobserwować jak zmieniła się rozgrywka ale co ja tam wiem :) 

pozdrawiam, miłego wieczoru 

Titania  

Edytuj swoją poprzednią wypowiedź, jeżeli chcesz coś dodać!

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.