Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tytuł zmiany: Wymagany prime

Opis propozycji:  Aby wejść na serwer trzeba mieć konto prime, zmniejszy to ilość cheaterów, trolli o baardzo dużo. Na serwerze dziennie potrafi przesiadywać kilka, a nawet kilkanaście cheaterów dziennie, wiadomo - nikt tego nie lubi, i bardzo to zniechęca graczy do dalszej rozgrywki. 

Opublikowano

Oczywiście masz rację, wymóg prime zmniejszy ilość cheaterów na serwerze, co pozwoliłoby na lepszą rozgrywkę, ale zmniejszy on również ilość zwykłych graczy na serwerze. Z ciekawości wszedłem na serwer, aby policzyć ile osób ma prime, a ile nie ma. Z moich obliczeń jedenastu, z 21 w tamtym momencie aktywnych graczy nie posiadało prime. Jest to większa połowa, ale według mnie nie ma to znaczenia. Nawet jeśli byłaby to mniejsza połowa, to w mojej opinii jest to na tyle duży % graczy, że wprowadzenie tego mija się z celem. Oczywiście z perspektywy niedzielnego gracza ma to jak najbardziej sens, jednak z innych już nie, a przynajmniej w mojej opinii.

Opublikowano
43 minuty temu, :Kejn: napisał:

Oczywiście masz rację, wymóg prime zmniejszy ilość cheaterów na serwerze, co pozwoliłoby na lepszą rozgrywkę, ale zmniejszy on również ilość zwykłych graczy na serwerze. Z ciekawości wszedłem na serwer, aby policzyć ile osób ma prime, a ile nie ma. Z moich obliczeń jedenastu, z 21 w tamtym momencie aktywnych graczy nie posiadało prime. Jest to większa połowa, ale według mnie nie ma to znaczenia. Nawet jeśli byłaby to mniejsza połowa, to w mojej opinii jest to na tyle duży % graczy, że wprowadzenie tego mija się z celem. Oczywiście z perspektywy niedzielnego gracza ma to jak najbardziej sens, jednak z innych już nie, a przynajmniej w mojej opinii.

Zależy to wszystko od godziny, raz serwer jest w większości przepełniony graczami z prime, raz bez. Jednak myślę, że na spokojnie przy wymaganym prime liczba graczy za bardzo się nie zmieni. Można wprowadzić to na próbę - jeżeli faktycznie spadek będzie bardzo mocno zauważalny, wtedy można z powrotem przywrócić serwer bez prime. 

Titania  

Używaj opcji edytuj. #pisemne

Opublikowano

Odrzucam, ponieważ nie którzy gracze są młodzi i chcą pograć ale ich nie stać tak, a z drugiej strony to starsi gracze (tak jak ja np) wchodzę z drugie konta na serwer tylko żeby patrzeć co się dzieje jak nie ma adminów ITD ITP

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.