Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Co wykonać?: Grafike na tło profilu.

Napisy: infant
Informacje dodatkowe: 
Tematyka: Chciałabym pracę w stylu aesthetic.  Motylki jak na pomocniczym linku, ale bez tej panienki. Mają one wychodzić z lewego dolnego rogu, w róznych rozmiarach pozycjach i jednolitym kolorze. Jeśli można chciałabym trzy warianty kolorystyczne białe motylki na czarnym tle/czarne motylki na białym tle/motylki w kolorze jak ranga opiekun na czarnym tle. Dodatkowo jesli dasz radę, to poproszę podświetlenie w kolorze motylków tak, żeby wychodziło ono zza awataru na profilu taki ala pierścień(mam nadzieję, ze rozumiesz o co mi chodzi xD). Napis wczep tak żeby nie było tyle nawalone, wyglądało to w miare i może on być mały. Cenie sobie minimalizm, ale jeśli chcesz poeksperymentować daję ci wolną rękę, zaskocz mnie.
Wymiary: Takie jak grafika tła na forum?
Link pomocniczy:  LINK

EDIT: @ czak czakuś kochanie super, o to chodzi ale jak można to więcej tych motylków i mniejsze.

@ dbk maybe u?

ZREALIZOWANE/ MOŻNA ZAMYKAĆ @ Titania

czak  

Nie edytuje grafik, robię coś na szybko i nie zapisuje źródłówek. :( Mo że ktoś jeszcze Ci ogarnie. :)

Titania  

Zlecenie zrealizowane?

• Lubię to! 2
  • Haha 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.