Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick: gapciu

Co wprowadzić?: Mam propozycje wgrania plugin czy też zmiany ustawień serwerowych bo nie pamiętam czy robiło to się za pomocą pluginu czy też ustawień serwera... Mianowicie chodzi o to żeby ustawić blokadę dołączania do teamu tzn.. zaczyna się mapa czas dołączania do teamu i do CT dołącza 4/5 osób gdzie w terro jest jedna i dać ten limit różnicy maksymalnie do 2 osób, ze jeżeli w ct jest 6 osob w terro 4, nastepna osoba która kliknie  dołączenie do CT wrzuci ją do terrro, w jakimś stopniu zapobiegnie to faktowi że pierwsze 6 osób z topki kdplarzy nie będa sobie bezproblemowo dołączać do CT tylko juz być moze od poczatku będzie w miarę wyrównanie.

EDIT>

@ Vanilla. no chyba że usługa vip na coś takiego powzwala.. ale ja np zaa kazdym razem dochodze sobie do ct bez problemu a tu chodzi o to ze tak jak mowisz nie bylo spamu ze klikasz klikasz i dołączasz w końcu do ct tylko zeby za jednym kliknęciem cie dało do terro zamiast do ct

Edytowane przez gapciu
dejmano  

Jeżeli w dziale widnieje temat ze wzorem, Twoim obowiązkiem jest go skopiować i uzupełnić. 

https://katujemy.eu/topic/57076-wzor-propozycja/

• Lubię to! 2
  • Katowicz
Opublikowano

Dziwne miesiąc temu jak pogrywałam, to był właśnie ten autobalance. Na początku mapy jak chciałam wejść do CT to trzeba było kilka razy spamować przyciskiem i wrzuciło dopiero jak w TT było mniej więcej równo albo w ogóle przerzucało do TT. Tak, że jedna osoba w TT a reszta w CT nigdy nie dawało. Więc możliwe że coś tam się mogło zepsuć. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.