Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:DEREKTOR RADIA Z TORUNIA

Nick oskarżonego:SAJOWSKY

*IP lub SID oskarżonego:

Przebieg sytuacji:ZABRANY ADMIN ZE WZGLEDOW ZE ZBANOWALEM KOLEGE MR3.

Dowody:AMX BANES

DAJE 1 DZIEN KARY BO 15 LATEK NAZWAL MIE CEBULAKIEM.BEZ UB MR 2 KROTNIE WCHODZI GRAC NA SERWER DOSTAJE PERNAMENTNIE.BANY ZNIKAJA Z AMX BANES COS NIE TAK KTOS JE WYKASOWAL.ALE MAM SWIADKOW

Na aktywnym? Raz mu dałeś bana za to że Cię obraził - chodź i tak przeistoczyłeś słowo w inne, potem minął mu okres bana dałeś mu bana za aktywnego, dostał UB ode mnie, potem po raz kolejny. 

Dodatkowo upominało się o Ciebie dużo innych użytkowników/graczy dlatego zostałeś zdegradowany ze stanowiska.

zaden czas nie minol bo dalem mu na jeden dzien,weszedl raz na aktywnym ,dostal perma.po 5 minutach znow pojawil sie na serweze.zaczym dalem mu perma sprawdzilem na forum ub niebylo,a nawet jak by czas minol pojawil sie na serwerze po raz trzeci juz na aktywnym banie i okreslil mnie jako gowno patrzcie rozmowa kolegow,sajowskyi mr 3

Pisanie możliwe od 10 postów
photo-thumb-34.png?_r=0@  quzevsky #FR... : (01 listopad 2014 - 16:16 )Jaki kierunek jest najbardziej opłacalny? Technikum/zawodówka ;p default_large.png@  Ojciec : (01 listopad 2014 - 16:19 )Jeżeli nawet nie myślisz o liceum, to technikum. Zdobywasz zawód, ale również masz prawo do napisania matury, a później możesz wybrać się na studia. photo-thumb-34.png?_r=0@  quzevsky #FR... : (01 listopad 2014 - 16:31 )@Ojciec liceum odpada. Moja starsza siostra poszła, cały dzień siedzi przed książkami i prawie nic innego nie robi. A przed maturą musi pokupywać jakieś śmieszne książki do każdego przedmiotu z którego zdaje, a cena jednej to nawet 90zł... Ogólnie myślałem nad 'operator cyfrowych procesów graficznych' czy jakoś tak ale sam jeszcze nie wiem co chce robić ;p default_large.png@  Ojciec : (01 listopad 2014 - 16:41 )Trochę przesada. Wiadomo, że w liceum trzeba się uczyć ale można znaleźć wolny czas. Przede wszystkim po studiach łatwiej będzie Ci znaleźć pracę z zadowalającą płacą. photo-thumb-34.png?_r=0@  quzevsky #FR... : (01 listopad 2014 - 16:50 )@Ojciec poważnie mówię.Na tyle co ona się uczy powinna mieć same 5 xD A jeździ na 3/4. Chyba sie zdecyduje na to technikum ;p default_large.png@  Ojciec : (01 listopad 2014 - 17:11 )No to może nie jest jakoś bardzo uzdolniona naukowo. Liceum to pikuś :-) photo-thumb-9.jpg?_r=0@  Englo : (01 listopad 2014 - 17:25 )Liceum nic nie daje photo-thumb-34.png?_r=0@  quzevsky #FR... : (01 listopad 2014 - 17:45 )@Englo najlepsze technikum, co nie? ;p photo-thumb-87.jpg?_r=0@  mr3 : (01 listopad 2014 - 17:51 )smieszna sprawa ze skarga, ale ban wyczekam XDDD ale admin poziom LOW xD default_large.png@  DEREKTOR RAD... : (01 listopad 2014 - 18:15 )mr ogarnij sie photo-thumb-87.jpg?_r=0@  mr3 : (01 listopad 2014 - 18:32 )derektor piszesz co innego w temacie i na shoutbox, masz problem pisz na PW, jak to powyzej napisal sojovsky. Nie tutaj. photo-thumb-87.jpg?_r=0@  mr3 : (01 listopad 2014 - 18:46 )Ogarnijcie tego admina DEREKTORA !!! skonczyl mi sie ban 10 min temu a teraz mi dal PERMA za niby aktywnego.. co za malolat photo-thumb-87.jpg?_r=0@  mr3 : (01 listopad 2014 - 18:46 )niby 35 lat a daje jemu 14 lat photo-thumb-3.png?_r=0@  sojovsky. : (01 listopad 2014 - 18:55 )Przewińcie SB do góry i zobaczcie co pisałem. Ma tu być spokój! Kłótnie proszę załatwiać na PW a nie na SB... photo-thumb-87.jpg?_r=0@  mr3 : (01 listopad 2014 - 19:02 )@sojovsky. mozesz zerknac na 3x skarge? na derektora.. po raz kolejny. photo-thumb-87.jpg?_r=0@  mr3 : (01 listopad 2014 - 19:03 )i dzieki za taka szybka aktywnosc(ub).. photo-thumb-3.png?_r=0@  sojovsky. : (01 listopad 2014 - 19:04 )@mr3 nie ma problemu  :) photo-thumb-87.jpg?_r=0@  mr3 : (01 listopad 2014 - 19:06 )widzialem ze napisales, admin usuniety z posady admina, to jak bedziesz pamietal to usun jemu range, aby bylo po problemie calkowicie. Zeby nie bylo nie porozumienia. photo-thumb-87.jpg?_r=0@  mr3 : (01 listopad 2014 - 19:06 )To tak na marginesie. ;x default_large.png@  DEREKTOR RAD... : (01 listopad 2014 - 19:21 )co sajowski zabrales mi admina mr 3 dwokrotnie wszedl na aktywnym banie kolega .wykaSOWALES BANY Z AMX BANES                                                                                                     
Opublikowano
DAJE 1 DZIEN KARY BO 15 LATEK NAZWAL MIE CEBULAKIEM.

http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=1274 - ja tutaj widzę tylko 1 godzinę kary, za obrazę.

BANY ZNIKAJA Z AMX BANES COS NIE TAK KTOS JE WYKASOWAL.ALE MAM SWIADKOW

Bany znikają z głównej strony AmxBans po daniu UB, natomiast gdy wpiszesz w "Szukaj" w AmxBans nick "Mr.3 points x)" pokaże Ci się podgląd na bany. Więc nie ma tutaj mowy o żadnym usunięciu z bazy danych banów.

Powiadasz również że jechał na aktywnym, tak?

http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=1274 - w tym linku widać że ban wygasł o godzinie, dokładnej 15:35:24

http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=1283 - w tym linku natomiast widać, że dałeś mu bana o 15:44:59

Jakie więc jest tego wynik? Taki, że gracz wszedł na serwer już po swoim banie. Tym prędzej że banowałeś go na SteamID, a ID się nie da zmienić - no chyba że jesteś czarodziejem.

mr3 moim kolegom? Nie powiedziałbym, ani go nie posiadam w znajomych na STEAM, na PW również nie mamy żadnych wiadomości, na GG to samo - po drugie nie będę się Tobie tłumaczył.

Zdegradowany zostałeś z wielu powodów. Pierwszym z nim jest mszczenie się na mr3, nie wiem za co, za to że go nie lubisz czy jest lepszy od Ciebie? Nie wiem prawdę mówiąc. Drugim powodem było żalenie się graczy na Ciebie, za złą wykonywaną pracę, oraz wielu innych powodów.

Skarga według mnie jest śmieszna, zamknąłbym ją ale nie wypada zamykać swojej skargę - bo jeszcze byś złożył drugą że nie przyznaję się do winy przez prawa VC, po drugie grupa VC podlega AC więc nie wypada zmieniać zasad.

Dlatego poczekajmy na czerwonych jeśli Cię to zadowoli :)

Opublikowano

Gdybyś potrafił czytać ze zrozumieniem, zauważyłbyś że podałem godzinę do bana za obrazę oraz bana za aktywnego (różnicę).

• Właściciel
Opublikowano

Historia banów znajduje się w amxbans, więc tutaj nie ma nic do ukrycia :)

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Skarga niesłuszna

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.