Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Hashirku

Co wprowadzić?: Jak ktoś grał na OM2 wie, że ten autobalans nie działa. Duża część serwera, a raczej jego 90% narzeka na to.. Jest napisane, że przenosi po 5 przegranych rundach z rzędu, tymczasem przenosi niekiedy po pistolach, a nierzadko to po pistolach i drugiej rundzie, z reguły przenosi nie tych graczy co trzeba, przykład jest kwiatu ma 50fragów jest w ct, przenosi go do tero na dwie rundy, po dwóch rundach jak tero zacznie ugrywać przenosi go znów do ct, największa różnica robi się w tych godzinach, gdzie najwięcej dobrych ludzi wchodzi na serwer.. niekiedy autobalans zadziała poprawnie jednak uważam, że na jeden z topowych serwerów w polsce i największy(z csgo) na tej sieci niekiedy nie wystarczy.

przyklad z teraz podczas pisania tego tematu XDDD: przenioslo odrazu po pistolce..

image.thumb.png.94aeda6dac0a21d2a30f181d7b86a9fe.png

• Haha 2
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeżę bo faktycznie ten auto balance jest z p.... Dziś np wszedłem na serwer, wybrałem terro i nawet rundy po tej stronie nie zagrałem bo od razu auto balance mnie przerzucił do Ct (mimo, że było 4:0 dla CT). Moim zdaniem z konieczności lepszy już będzie pierwsza opcja tylko po prostu niech ktoś posiedzi i znajdzie błąd powodujący problem z !rs a jak się nie da to po prostu spróbować innych ustawień tego ab. 

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Balans został, poprawiony automatycznie wykonuję się na początku 4 rundy. Nie patrzcie, na to, kto ile ma zabójstw w tabeli, gdyż on działa na zasadzie balansowania po rankingu, czyli rank/top oraz KDR. Gdy grają, osoby z top rankingu wtedy on przerzuca ich do tej słabszej drużyny. Balans po pistoletówce zostaje, tak jak był.

Przykład z dziś: 12:9 NKS jest TOP2 w rankingu przerzuca go do tej drużyny co przegrywa oraz kilka innych osób ze słabszym rankingiem zamienia osobami z drużyny mocniejszej.

• Lubię to! 2
  • KAT 1
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.