Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: Hashirku

Co chcesz wprowadzić/zmienić: Chciałbym zaproponować lekką zmianę forum,a bardziej nie samego forum,a góry aktualnie forum z góry prezentuje się w taki sposób

image.thumb.png.50150c923f2d6a7af4bc361ed01ef812.png

Moją propozycją jest to,aby forum wyglądało tak(zrobione w paincie,ale zamysłu to nie zmienia):

image.thumb.png.ac6f62968d7b66c9f21bc15fc7b68179.png

legenda;

S - serwery

K - Kontakt

O - Ogloszenia

SPON - REKLAMY

takie ułożenie zaskutokowałoby tym,że prawa strona forum czyt. posty,tematy itd podniosły by się do góry i nie trzeba było by tyle scrollować i uważam,że będzie to estetyczniej oraz ładniej wyglądać

idąc dalej - zmniejszając S liczę się z tym,że może być to trudno zmieścić dlatego wychodzę na przeciw,aby zmienić rodzaj pokazywania graczy online na np. nie wiem coś na zasadzie pseudo kółka z faceita image.png.0845bd8ebf474d1a0ded54509fddfe6a.png

ilość graczy zmienia kółko wraz jego kolorem i liczbą w środku - to tyle :D

• Like 1
  • Katowicz
Posted
Cytat

i nie trzeba było by tyle scrollować 

Lenistwo nie zna granic czasami, wystarczy zwiększyć szybkość przewijania scrolla i będzie szybciej lub użyć suwaka z boku strony. :gr:

Tabelka serwerów przy zmniejszeniu nie wyglądałaby już tak przejrzyście, oraz nasz duszek też się zapełnia kolorem wraz ze wzrostem graczy na serwerach. :smieszek: 

Obecnie jest bardzo dobrze i taka zmiana jest dla mnie całkowicie bez sensu.

• Like 2
  • Legend
Posted

Serwery są sercem forum i nie bez powodu tabela jest tak przejrzysta. Jakiekolwiek zmiany powodujące zmniejszenie jej nie wchodzą aktualnie w grę. Dodatkowo zawita coś jeszcze innego, więc warto poczekać ;)

• Like 5
  • Wow 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.