Hashirku Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Nick: Hashirku Co chcesz wprowadzić/zmienić: Chciałbym zaproponować lekką zmianę forum,a bardziej nie samego forum,a góry aktualnie forum z góry prezentuje się w taki sposób Moją propozycją jest to,aby forum wyglądało tak(zrobione w paincie,ale zamysłu to nie zmienia): legenda; S - serwery K - Kontakt O - Ogloszenia SPON - REKLAMY takie ułożenie zaskutokowałoby tym,że prawa strona forum czyt. posty,tematy itd podniosły by się do góry i nie trzeba było by tyle scrollować i uważam,że będzie to estetyczniej oraz ładniej wyglądać idąc dalej - zmniejszając S liczę się z tym,że może być to trudno zmieścić dlatego wychodzę na przeciw,aby zmienić rodzaj pokazywania graczy online na np. nie wiem coś na zasadzie pseudo kółka z faceita ilość graczy zmienia kółko wraz jego kolorem i liczbą w środku - to tyle :D 1
Katowicz Vanilla. Posted September 7, 2022 Sponsor V.I.P Deserved Woman Katowicz Posted September 7, 2022 Cytat i nie trzeba było by tyle scrollować Lenistwo nie zna granic czasami, wystarczy zwiększyć szybkość przewijania scrolla i będzie szybciej lub użyć suwaka z boku strony. Tabelka serwerów przy zmniejszeniu nie wyglądałaby już tak przejrzyście, oraz nasz duszek też się zapełnia kolorem wraz ze wzrostem graczy na serwerach. Obecnie jest bardzo dobrze i taka zmiana jest dla mnie całkowicie bez sensu. 2
Legend Titania Posted September 8, 2022 Investor V.I.P Woman Legend Posted September 8, 2022 Serwery są sercem forum i nie bez powodu tabela jest tak przejrzysta. Jakiekolwiek zmiany powodujące zmniejszenie jej nie wchodzą aktualnie w grę. Dodatkowo zawita coś jeszcze innego, więc warto poczekać ;) 5 1
Recommended Posts