Maślana Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 Twój nick: Maślana Co wprowadzić?: Są na serwerze admini, dodałbym jeszcze ludzi którzy sprawdzają graczy pod kątem cheatów. Jak to by to wyglądało? Dostałeś bana za cheaty więc idziesz na sprawdzanie jeśli jesteś pewny ze nie masz żadnych wspomagaczy. (Sprawdzanie odbywa się na discordzie przy udostępnionym ekranie. Są przy tym admini itp.). Proponuję dodać takich ludzi np mnie bo wiem gdzie znajdują się takie oprogramowania, a dużo ludzi próbuje się przed tym kryć. Mogę być na próbę i zobaczycie czy daje radę. A i jeszcze jedno, program do sprawdzania to może być anydesk lub szybka pomoc w windowsie (darmowe programy, nie będę widział imienia i nazwiska interesują mnie tylko tak naprawdę wyszukiwarka, przegladarka i edytor rejestru). 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hashirku Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 W minecrafcie to działało, w FiveM'ie to działało,ale czy zadziała w CS'ie wydaje mi się,że tylko osoba której bardzo zależy na unbanie będzie się podejmowała czegoś takiego.. Tym bardziej weź pod uwagę to że nie zawsze będzie łatwo ustalić,aby 3 osoby były w tym samym czasie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted September 5, 2022 Sponsor Share Posted September 5, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts