kejmaN. Posted August 20, 2022 V.I.P Share Posted August 20, 2022 Nick: Ja, czyli - @ k ejmaN Co chcesz wprowadzić/zmienić: Usunięcie możliwości dodawania tematów w działach Archiwum jak i Kosz. Każdy użytkownik może założyć nowy topic, a raczej nie powinno to być dostępne dla nas. Archiwum - Katujemy.eu - Sieć serwerów CS 1.6 oraz serwerów CS:GO Archiwum - Katujemy.eu - Sieć serwerów CS 1.6 oraz serwerów CS:GO - tutaj w dziale z każdego roku można założyć. Kosz - Katujemy.eu - Sieć serwerów CS 1.6 oraz serwerów CS:GO - tak samo jak wyżej. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hashirku Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Ma to sens 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HRDKRKRKDJL Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 No tak, ale tyczy się to także działów nadrzędnych, bo możliwość pisania w takich działach jak fora nadrzędne strefy banów (_cs 1.6_ & _csgo_) wygląda jak spore niedopatrzenie. Wszystkie fora nadrzędnie, jak te w strefie banów, działy serwerów (przykładowo _arena_, _onlydd2_ i każdy kolejny), Rekrutacja, a nawet Strefa gier - łącznie z pozostałymi kategoriami z działu "Pozostałe". Trochę to takie nieestetyczne i niespójne z wizją dopracowanego forum jak jest się takim skrzywionym na tym punkcie człowiekiem jak ja. Każde takie fora nadrzędne wyłączałem z możliwości pisania w nich. Wszakże po to są w tam subfora, żeby był porządek. Nie wiem, może celowo tak to zostawiliście, a może kwestia permisji rangi VIP. Spoiler 16 godzin temu, k ejmaN napisał: Nick: Ja, czyli - @ k ejmaN Mój ulubiony punkt we wzorach 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gosia ?! Posted August 22, 2022 V.I.P Donor Share Posted August 22, 2022 @ k ejmaN tworzenie tematów w archiwach i koszu zostało wyłączone dla wszystkich grup prócz Vice Administratora, Administratora i Właściciela. @ HRDKRKRKDJL to również gotowe. Jedyne miejsce, gdzie specjalnie zostało to opuszczone: https://katujemy.eu/forum/257-counter-strike-global-offensive/. Posty wstawia tam bot, ale zwykli użytkownicy też mogą. Było tego od cholery, więc jak coś pominęłam, to po prostu dajcie znać na priv. edit: Opiekunowie również mają tę opcję w działach serwerów, bo inaczej nie będą mogli przenosić tematów do archiwum. To samo tyczy się Modów i G.Modów na całym forum. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gosia ?! Posted August 22, 2022 V.I.P Donor Share Posted August 22, 2022 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts