Jump to content
kejmaN.

Usunąć możliwość pisania tematów w dziale archiwum i kosz.

Recommended Posts

Nick: Ja, czyli - @ k ejmaN

Co chcesz wprowadzić/zmienić: Usunięcie możliwości dodawania tematów w działach Archiwum jak i Kosz. Każdy użytkownik może założyć nowy topic, a raczej nie powinno to być dostępne dla nas.

1. Archiwum - Katujemy.eu - Sieć serwerów CS 1.6 oraz serwerów CS:GO46c13933c632a3ce38c590ace7f78638.png
  2. Archiwum - Katujemy.eu - Sieć serwerów CS 1.6 oraz serwerów CS:GO - tutaj w dziale z każdego roku można założyć. 
  3. Kosz - Katujemy.eu - Sieć serwerów CS 1.6 oraz serwerów CS:GO - tak samo jak wyżej.

• Like 8
  • Haha 1

No tak, ale tyczy się to także działów nadrzędnych, bo możliwość pisania w takich działach jak fora nadrzędne strefy banów (_cs 1.6_ & _csgo_) wygląda jak spore niedopatrzenie.

Wszystkie fora nadrzędnie, jak te w strefie banów, działy serwerów (przykładowo _arena_, _onlydd2_ i każdy kolejny), Rekrutacja, a nawet Strefa gier - łącznie z pozostałymi kategoriami z działu "Pozostałe". 

Trochę to takie nieestetyczne i niespójne z wizją dopracowanego forum jak jest się takim skrzywionym na tym punkcie człowiekiem jak ja. Każde takie fora nadrzędne wyłączałem z możliwości pisania w nich. Wszakże po to są w tam subfora, żeby był porządek.

Nie wiem, może celowo tak to zostawiliście, a może kwestia permisji rangi VIP.

Spoiler
16 godzin temu, k ejmaN napisał:

Nick: Ja, czyli - @ k ejmaN

Mój ulubiony punkt we wzorach :derpers:

• Like 3
  • Haha 1

@ k ejmaN  tworzenie tematów w archiwach i koszu zostało wyłączone dla wszystkich grup prócz Vice Administratora, Administratora i Właściciela. 

@ HRDKRKRKDJL  to również gotowe. Jedyne miejsce, gdzie specjalnie zostało to opuszczone: https://katujemy.eu/forum/257-counter-strike-global-offensive/. Posty wstawia tam bot, ale zwykli użytkownicy też mogą. 

Było tego od cholery, więc jak coś pominęłam, to po prostu dajcie znać na priv. 

edit: Opiekunowie również mają tę opcję w działach serwerów, bo inaczej nie będą mogli przenosić tematów do archiwum. To samo tyczy się Modów i G.Modów na całym forum.  

• Like 8

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.