Jump to content
DZK

TeamBalance

Recommended Posts

Twój nick: DZK

Co wprowadzić?: Naprawić teambalance

Teambalance zamiast przenosić tych co mają najwięcej "killi" przenosi osoby co maja ich po 2 - 3 praktycznie zawsze wynik w 1 połowię jest 13+:0-1 przenosi przykładowo mnie do ct w momencie zmiany drużyn pogram tam 2 max 3 rundy przenosi mnie znów do drużyny która wygrywa 13 trudno jest opisać jak to dokładnie działa, wystarczy wejść na serwer pograć 3-4 mapy.

Jest to przykładowe zdjęcie mam ich 5-6 

20220810180458_1.jpg

wynik 4-15 dopiero wtedy przenosi mnie do ct zeby im pomoc

image.thumb.jpeg.4f41efaf3b02e79adec8671f1ad161c9.jpeg

Po czym po 2 rundach przenosi mnie znow do tt

image.thumb.jpeg.d8791cd7ed484ee85dd6b35ed4eb9a2d.jpeg

Edited by DZK
  • Like 2

Chciałeś się tylko statystykami pochwalić :default_ph34r:

A teraz na poważnie to jest to uciążliwe i sporo graczy narzeka na to co mozna zobaczyć na serwerze. (Najlepsze jest to ze każdy gracz zna ten problem i narzeka ale nie zgłosi na forum xd)

Zdecydowanie na Tak

• Haha 4

Na serwer został wgrany nowy system balansu drużyn.

Będzie on się skupiał stricte pod systemem "RankMe" czyli będzie szukał po tym rankingu najlepszych graczy i to na jego podstawie będzie wykonywał roszady w drużynie.

System balansu drużyn uruchamia się automatycznie w momencie kiedy drużyna przegrywa 6 rund z rzędu, wtedy zaczyna się proces sprawdzania drużyn.

Wartość 6 rund z rzędu można zawsze zmienić, także w przyszłości jeżeli nie będzie to wystarczające, wystarczy, że złożycie kolejną propozycję odnośnie zmiany tej wartości.

• Like 4
  • I love it 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.