Jump to content
Marcivn

Tec-9 w vipgun

Recommended Posts

Twój nick: Marcivn

Co wprowadzić?: dużo objaśniać nie trzeba dodanie tec-9 do !vipguna  np w cenie 300$ albo 250$, zawsze byłby większy wybór broni do grania pistoletówek po ct kupując broń z terro niż tylko móc wybrać 3 bronie z tej drużyny :default_biggrin:

/eddit

widzę ze @ Nomak   zapiekła dupa trochę ze jego granie pod kda jeszcze będzie trudniejsze i będzie musiał jeszcze częściej /rs wpisywać ale cóż poradzić co będzie to będzie :dogel:

/eddit

@ Nomak  XDDDDDDDDDDDD tak boli mnie ze mam drugi level faceit grając sobie po prostu for fun/ chcesz ręcznik mogę oddać żebyś się nie spocił za mocno na ffa czasami/ "imagine być antytalentem irl" argumentuj to jakoś bo głośno szczekać to i mój pies potrafi

dejmano   (edited)

+1 za prowokację.

Edited by dejmano
  • Like 4
  • Haha 2

Jestem na nie,  vip już na starcie może sobie kupic molo+flesz i masz full zestaw z bronią która zabija na 1tapa w glowe. Dodanie takiej broni po stronie ct będzie zbyt OP.

Jak sie nie potrafi strzelać po głowie z usp, tylko biegać z bronią i spamować to polecam aimbotzy link poniżej:

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=polish&id=243702660

@ Marcivn

imagine byc antytalentem irl i na serwerze XD ze tacy ludzie mają prawo głosu to jest hit

image.png.79f9495a25a045ce24a84632a9d9e3bd.png

dejmano  

+1 za prowokację.

• Like 1
  • Haha 4

Propozycja na pewno nie jest zła, ale osobiście uważam, że VIP i tak już dużo daje.

TEC-9 możecie pozyskać normalną drogą = Zbierając broń po przeciwniku.

Do menu wyboru broni są dodane najmocniejsze bronie i najczęściej używane, nie widzę sensu dodawania broni która będzie wybierana przez dosłownie garstkę osób.

• Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.