Marcivn Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Twój nick: Marcivn Co wprowadzić?: dużo objaśniać nie trzeba dodanie tec-9 do !vipguna np w cenie 300$ albo 250$, zawsze byłby większy wybór broni do grania pistoletówek po ct kupując broń z terro niż tylko móc wybrać 3 bronie z tej drużyny /eddit widzę ze @ Nomak zapiekła dupa trochę ze jego granie pod kda jeszcze będzie trudniejsze i będzie musiał jeszcze częściej /rs wpisywać ale cóż poradzić co będzie to będzie /eddit @ Nomak XDDDDDDDDDDDD tak boli mnie ze mam drugi level faceit grając sobie po prostu for fun/ chcesz ręcznik mogę oddać żebyś się nie spocił za mocno na ffa czasami/ "imagine być antytalentem irl" argumentuj to jakoś bo głośno szczekać to i mój pies potrafi dejmano August 8, 2022 (edited) +1 za prowokację. Edited August 8, 2022 by dejmano 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nomak Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Jestem na nie, vip już na starcie może sobie kupic molo+flesz i masz full zestaw z bronią która zabija na 1tapa w glowe. Dodanie takiej broni po stronie ct będzie zbyt OP. Jak sie nie potrafi strzelać po głowie z usp, tylko biegać z bronią i spamować to polecam aimbotzy link poniżej: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=polish&id=243702660 @ Marcivn imagine byc antytalentem irl i na serwerze XD ze tacy ludzie mają prawo głosu to jest hit dejmano August 8, 2022 +1 za prowokację. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted August 9, 2022 Sponsor Share Posted August 9, 2022 Propozycja na pewno nie jest zła, ale osobiście uważam, że VIP i tak już dużo daje. TEC-9 możecie pozyskać normalną drogą = Zbierając broń po przeciwniku. Do menu wyboru broni są dodane najmocniejsze bronie i najczęściej używane, nie widzę sensu dodawania broni która będzie wybierana przez dosłownie garstkę osób. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted August 9, 2022 Sponsor Share Posted August 9, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts