Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Inwestor
Opublikowano

W sumie to nie wiem. Obecnie posiadam laptopa i jedynie, co mnie w nim wkurza, to to, że nie mogę z nikim sensownie w coś pograć :( Laptop jest zawsze spoko, można w chwilę go spakować i zabrać ze sobą gdziekolwiek. Z kolei w PC można z łatwości w każdej chwili zrobić upgrade. Sam nie wiem, co kupię w przyszłości.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Sponsor
Opublikowano

Komputer zdecydowanie, ponieważ laptop służy bardziej do biurowych prac, a nie do gier, a jeśli chodzi o wyjazdy, loty to tylko laptop 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
36 minut temu, waRRRRRR. napisał:

kąkuter świecący 

Oj tak +1. Bez światełek nie ma zabawy, a konkuter to konkuter, nie to co te laptopy.

Opublikowano

pod względem większych możliwości wymianie podzespołów to stacjonarny aczkolwiek laptopik oddaje najbardziej

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Oczywiście że tylko Stacjonarny bo jest stabilniejszy do gier a że mam Asus ROG g20 i on jest małej wielkości to zajmuje mało miejsca na biurku. A laptopy są po to by oglądać tylko kuciapki w szkole :petthepeepo:

s-l500.jpg

Opublikowano

pc jest na ogół lepszy i łatwiej wymienić jego część, niż kupywac np nowego laptopa

preferuje laptopy

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Mam laptopa i no jak gdzieś chcesz jechać jest wygodniejszy, łatwiejszy w transoorcie ale wydaje mi się że na komputerze więcej gier pójdzie 🙈

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.