Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

p2.png.37fc18ac03f211795f7aa8dd84ea56dd.png

Jaką cechę w swoim charakterze lubisz najbardziej, a jaką najmniej i dlaczego? 

• Lubię to! 8
  • Uwielbiam 4
  • Inwestor
Opublikowano

Najbardziej lubię chyba tolerancję i empatię, a nienawidzę łatwowierności 

• Lubię to! 5
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

najmocniejsze to chyba szczerość, nawet ta najgorsza. Jak mam cos komuś powiedzieć to to mowie - te cechę lubię.

A tą, którą nie lubię to brak powagi nawet w najmniej odpowiednich momentach 

• Lubię to! 5
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Najmocniejszą jak i najgorszą moją cechą jest szczerość, zawsze mówię prawdę, może czasem w mało poważny sposób przez co nikt mi nigdy nie wierzy w to co mówię.

• Lubię to! 6
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Nie lubię braku cierpliwości i szybkiego denerwowania się, a co do tej, co lubię to na pewno pracowitość i zaangażowanie w powierzone zadania.

• Zasłużony
Opublikowano

Najbardziej u siebie lubię pracowitość, a nienawidzę, że zbyt łatwo ufam drugiemu człowiekowi 

• Lubię to! 5
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Najbardziej lubię szczerość, a najmniej roztrzepanie. Dzisiaj np. zgubiłam już 2 razy czapkę... (Pozdrawiam ludzi, którzy darli się wniebogłosy, że czapkę zostawiłam :pepelove: ) 

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Najbardziej lubię swoją otwartość, a najmniej lubię to, że bardzo łatwo wyprowadzić mnie z równowagi.

• Lubię to! 3
  • Haha 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

+szczerość, wytrwałość   

- łatwo ufam drugiemu człowiekowi

• Lubię to! 3
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Lubię to, że w robocie potrafię odciąć się od wszystkiego i skupić się na pracy. Nie lubię tego, że bardzo łatwo się wk*rwiam na błache sprawy.

• Lubię to! 3
  • Wow 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Uwielbiam w sobie szczerość, troskliwość i wyrozumiałość, a nienawidzę uległości i  zbyt nadmiernej wrażliwości, ponieważ uległość jest cechą, która skrywa w sobie zabójcę, a wrażliwość jest jej  pomocnikiem. Mając takie cechy niestety czasami można się okropnie pogubić. :)) 

• Lubię to! 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 2
  • Legenda
Opublikowano

Na plus na pewno to, że jestem raczej z natury przyjazna i z każdym chciałabym mieć dobry kontakt. Minus to zdecydowanie lenistwo i niepotrzebne przejmowanie się. 

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

+wytrwałość, wielkie zaangażowanie, opanowanie 

- czasem lekkie lenistwo :dogel:

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Lubię i nienawidzę powagi. Kiedy potrzeba, to często jej mniej, a kiedy nie potrzeba, to jej za dużo.

Uwielbiam punktualność, jak tylko mogę to jestem przed czasem, lubię i jednocześnie nie - większy dystans do zaufania komuś.

Jestem też leniwy i wkurwiający (czasami). Tak poza tym wszystko ok.

Opublikowano

lubie w sobie wiele cech chociazby wytrwalosc, ambicje czy szczerosc, a nie lubie lekkomyslnosci badz bezczelnosci, ktora mi sie czasem zdarza

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.