Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nick oskarżyciela: Nomeron 

2. Nick oskarżonego: Revander/Ally ?

3. IP lub SIDoskarżonego: STEAM_0:0:474841606 STEAM_0:0:543526882

4. Data i czas zdarzenia: ten tydzień +-

5. Przebieg sytuacji:

Witam. Ostatnio zauważyłem, że miała miejsce bardzo dziwna, wręcz absurdalna sytuacja. Admin @ Cr3st ma już na swoim koncie 3 skargi w ciągu tygodnia co równa się temu, iż posiada on 3 minusy i no właśnie nie do końca. Za 1 skargę zostały usunięte wszystkie pochwały i nadany jeden minus, za 2 skargę dostał on 2 minusa a za 3 skargę !? No właśnie znowu 2 minus ??

A jak wiemy 3 minusy = degradacja. Otóż tutaj sprawa się komplikuję, ponieważ cr3stowi magicznie zniknął z tabelki jeden minus :peepoWhy:

Nie było możliwości zneutralizowania minusa poprzez zdobycie pochwał :dogel:

Zaszło tutaj jakieś nieporozumienie albo celowa akcja, w której cr3stowi usunięto minusa! Spowodowało to brakiem degradacji @ Cr3st  ze stanowiska admina #om1 na dzień dzisiejszy posiada on tylko 2 minusy Ciekawe co się stało z tym minusem  : / ?

Proszę o rozstrzygnięcie @ Karcok

6. Dowody: dział om1 

• Lubię to! 3
  • Haha 3
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

W imieniu moim i @ kat20223.png revander  , witam byłego opiekuna! Po piwersze w czasie dwóch pierwszych skarg na @ Cr3st opiekunem byłes ty a nie ja, więc pilnowanie tabelki należało do twoich obowiązków wtedy, nie teraz. Słabym zachowaniem jest zaglądanie w nasz temat, szczególnie po twojej rezygnacji, po co w takim razie w ogóle ją napisałeś???? A już wiem! odrzucone podanie. Wydaję mi się coś, że to właśnie z tego powodu.

Fajnie, że jesteś bardzo formalny i dzielisz się twoim odkryciem publicznie na forum, ale dlaczego przed samą skargą wypytałeś o szczegóły mnie i @ kat20223.png revander  w prywatnej rozmowie na steam? Wystarczyło by samo rozpatrzenie historii edytowania tematu czyż nie? Więc po co to napisałeś robiąc tym większą robote administracji. Na szczeście uświadomiłeś mnie już wcześniej o twoich zamiarach, ale nie wiedziałam co miałeś na myśli pisząc te słowa:

image.png.188badbf0aabe0a3b1b12fa2c64fddbe.png

Ciekawe cóż za korzyści z tego masz.

Razem z @ Gosia ?! spojrzałam głębiej w temat i okazało się, że cały incydent z minusami @ Cr3st  był zwykłym przypadkiem. Zgadza się nie zauważyliśmy zaistniałej sytuacji, ale powiadmiłeś nas o tym wczoraj, razem z @ kat20223.png revander  od razu przyjrzeliśmy się całej sytuacji i jak napisałam wyżej sytuacja została wyjaśniona. Odpowiedz sam sobie dla kogo napisałeś tą skargę, skoro powinna służyć ona nam, nikomu innemu. 

Gosia ?!  

Nie prowokuj. Wystarczyło jedynie odpowiedzieć na zarzut, reszta jest całkowicie zbędna. 

• Lubię to! 5
  • Wow 2
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Zacznijmy od tego @ Nomeron , że nie powinieneś zaglądać do ukrytej strefy serwera, którym się nie opiekujesz, ani nie masz na nim żadnych permisji. Od pilnowania Opiekunów Serwera i tego co robią w swoich działach jest wyższa administracja.

Pamiętajmy też o tym, że nie każda skarga musi kończyć się minusem do tabelki, bo może zakończyć się równie dobrze upomnieniem słownym, które też często jest stosowane przez Opiekunów. Tym bardziej, że z tego co widzę to w jednej ze skarg nie ma napisane, że @ Cr3st zostanie ukarany warnem do tabelki tylko, że poniesie konsekwencje.

Skargę uważam za niesłuszną, ale nie oznacza to tego, że @ Cr3st mimo licznych wykroczeń jako admin wciąż będzie mógł łamać regulamin i wychodzić z tego na ostrzeżeniach słownych. Jeśli @ Cr3st ponownie złamie w jakikolwiek sposób regulamin to zostanie w ten sam dzień zdegradowany. Z kolei jeśli chodzi o Ciebie @ ally to na przyszłość tak jak @ Gosia ?! napisała, nie prowokuj, bo to mija się z celem.

• Lubię to! 9
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.