Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość Mars.

Propozycja.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak najbardziej jestem na TAK. Kiedyś również się nudziłem, a konkretnie znudziło mi się to jak wyglądało zamknięcie tematu. Jestem za zmianą.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Też myślałem nad tą propozycją kiedyś i jestem za. :D

• Lubię to! 1
Opublikowano

A co wy na to aby dodać menu zamknięcia Tematu ?? Chodzi mi o to, że wybieramy opcję ,,Zamknij,, po czym wyskakuje nam menu z jakiego powodu i zaznaczamy, było by też menu daj inny powód ( coś w ten deseń ) NP.

1. SS"y czyste / UB

2. Wyjaśnione 

3. Podanie przyjęte

4. Podanie odrzucone

5. Temat informacyjny

6. Spam

Itd. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Sam kiedyś się zastanawiałem nad dodaniem takiego czegoś :D

Fajny pomysł ;) Jak najbardziej za! :D

• Lubię to! 1
Opublikowano

Sama propozycja jest ok (mimo iż jest mi to obojętne), choć Twoja propozycja graficzna jest do dupy :D Shelby na pewno by coś wykombinował.

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Mogę dodać ogólny generowany post z zamknięciem tematu ale wtedy jedynie wstawić jakieś img coś w styku 'temat został zamknięty'. Ewentualnie dorobić gotowe powody zamknięcia tematu:

- Podanie przyjęte

- Podanie odrzucone

- Propozycja przyjęta

- Propozycja odrzucona

- Problem rozwiązany

- Wyjaśnione

- Rozpatrzone

• Lubię to! 1
Opublikowano

Mogę dodać ogólny generowany post z zamknięciem tematu ale wtedy jedynie wstawić jakieś img coś w styku 'temat został zamknięty'. Ewentualnie dorobić gotowe powody zamknięcia tematu:

- Podanie przyjęte

- Podanie odrzucone

- Propozycja przyjęta

- Propozycja odrzucona

- Problem rozwiązany

- Wyjaśnione

- Rozpatrzone

Bardzo dobry pomysł :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

- Podanie przyjęte

- Podanie odrzucone

- Propozycja przyjęta

- Propozycja odrzucona

- Problem rozwiązany

- Wyjaśnione

- Rozpatrzone

A można jeszcze / Odbanowany / Ban Zostaje?

• Lubię to! 1
Opublikowano

- Podanie przyjęte

- Podanie odrzucone

- Propozycja przyjęta

- Propozycja odrzucona

- Problem rozwiązany

- Wyjaśnione

- Rozpatrzone

Ja jestem jak najbardziej za tym aby dodać gotowe powody z zamknięciem tematu. Niech każdy temat ma identyczny powód zamknięcia a nie każdy nadaje własne powody. 

Proponowałbym dodać jeszcze coś dla UBT :

- SS'y Czyste / UB

- SS'y Spalone / Brak UB  - Tutaj za takie coś można było by nadać jeszcze + 2 warny za próbę oszustwa.

- Odbanowany

- Brak UB

@@ Jaro 

No to również można dodać.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Tomek .. a jeśli ktoś składa odwołanie to .. ? Lepiej jakby było "Odbanowany" "Brak UB"

• Lubię to! 1
Opublikowano

Tomek .. a jeśli ktoś składa odwołanie to .. ? Lepiej jakby było "Odbanowany" "Brak UB"

Hahahaha ktoś pisze temat i daje Ssy spalone. Uważam, że większość takiego odwołania nie brała by pod uwagę, tzn. od razu koleś byłby skreślony.  Myślę, że Odbanowany i Brak UB będą jednak lepsze :)

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Bawiłem się trochę i nie da rady ustawić gotowe powody zamknięcia tematu. Jedynie gdybym wgrał z prefixami hooka to wtedy tak, ale nie chcę prefixów na forum. Podsumowując możemy ustawić jeden teskt + powód podany przez moderatora czyli przykładowo

tekst...tekst..
Reason - czyli powód wpisany przez moderatora
tekst...

Ktoś ma jakieś pomysły? czy zostawiamy tak jak jest.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.