Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:Mrówa

Imię:Maciek

Staż na serwerze: jeszcze nie mam zbyt dużo godzin ale serwer nie dawno powstał więc myślę że tą aktywność nadrobię.

Doświadczenie: Jest dobre

Znajomość sourcemoda [0/8]: 6/8

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: do 2 godzin to spokojnie czasami nawet więcej

Dlaczego Ty?: Ponieważ serwer jest nowy i potrzeba adminów. Myślę, że się nadam i dam sobie radę z dodatkowymi obowiązkami.

Kontakt:Podany w profilu

Steam:Podany w Profilu

Akceptujesz regulamin admina?:Tak

Akceptujesz regulamin serwera?:Tak

Opublikowano

Serwera jeszcze nie ma i nie wiadomo kiedy wystartuje, więc to chyba na razie nie pora na składanie podań. Poczekaj aż serwer zacznie działać.

Opublikowano (edytowane)

Serwera jeszcze nie ma i nie wiadomo kiedy wystartuje, więc to chyba na razie nie pora na składanie podań. Poczekaj aż serwer zacznie działać.

Serwer jest, nawet grają tam ludzie ;) Ale jeszcze nie jest w 100% skończony. Ma startować w przyszłym tygodniu, a podania o admina już raczej można składać żeby się uzbierała jakaś ekipka.

@Topic:

Nie wiem, czy dasz rade ogarnąć 3-ci serwer biorąc pod uwagę to, że w tygodniu na serwerach spędzasz po 1,5h i to nie zawsze - dojdzie 3-ci serwer to będzie już o wiele mniej.

Póki co jestem na nie, jeśli Twoja aktywność na serwera na których masz admina + aktywność na tym onlydd2 cs:go byłaby ok to pomyślę nad zmiana zdania ;)

Edytowane przez quzevsky
Opublikowano (edytowane)

Widziałbym tutaj kogoś, kto ma góra jeden serwer

-za duzo na głowie to nie jest dobrze

-bf2 jest słabo zarzadzany

-poczekajmy na start serwera

Jestem na Nie

Edytowane przez cLiNiC
Opublikowano

Także chwilowo na nie, masz już admina na dwóch serwerach i twoja aktywność tam nie jest zbytnio duża. Nadrób tamte serwery i potem składaj podanie.

Opublikowano

Na chwilę obecną na Nie

- Aktywność 

- Masz już 2 adminów 

- Poczekaj na start serwera :D

Ps. proponowałbym dodanie do Podanie taki punkt :

Posiadanie CS:GO: Bo przyjdzie jakiś koleś i złoży podanie nie mając CS:GO na Steam.

@@ cLiNiC

W sumie to nie głupi pomysł bo tak to ktoś powie, że ma Steam a my nie wiemy czy ma CS'a. Idę pisać posta XD

Opublikowano

Jestem na Nie

- Podanie za podaniem

- Za dużo chcesz na raz

- Wykazujesz zbyt słabą aktywność na tych stanowiskach które masz a chcesz jeszcze jedno

Opublikowano

Neutral jesteś ogarnięty ale nie błyszczysz zbytnio aktywnością i nie za dużo już obowiązków jak na twoją aktywność?

• Właściciel
Opublikowano

Zbyt dużo sprzeciwów. Podanie odrzucone.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.