Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wychodzę z propozycją aby na serwer only dd2 (być może tez i na resztę serwerów) wgrać plugin, który po wpisaniu komendy  /zglos wyswietla menu z wyborem gracza a po jego wybraniu menu z powodami. Po wybraniu wysyła informację do bazy danych ShoutBox-a

Widziałem już go na wielu serwerach i przydaje się, gdy admina nie ma na serwerze.

Temat warty przemyśleń.

Pozdrawiam.

Opublikowano (edytowane)

było...od czegos takiego mamy SB i dział zgłoś czitera

Zbędne

Edytowane przez cLiNiC
Opublikowano

Tak, tyle że sb jest od 10 postów, a po drugie z serwera na forum przechodzi 1/3 graczy, reszta po prostu ma wylane i idzie na inny serwer. Jestem jak najbardziej za tym. 

Opublikowano

Każdy może wejść na SB i napisać "Admin na DD2".. Zbędne, na nie

Opublikowano

Strasznie jesteście jacyś niechętni na nowości najpierw sprawdzić potem mówić ze zbędne ;) za parę lat na innych serwach będą dostawać już powiadomienia sms admini a u nas będziecie pisać ze zbędne bo jest sb ;) ja jestem na tak żeby zobaczyć jak się przyjmie :)

Opublikowano

Zauważ, że tak robi może 3-4 graczy ale na serwerze jest 32 miejsca :)

Nawet mi się czasem nie chce na forum zgłaszać tylko zmykam na inny serwer bo mam dość :p

Opublikowano

Popieram!!  czesto na serwerze gdy lata cziter zaczyna się od wyzywania odpałów, poprzez "gdzie jest ku** admin?/ idz ktos po adma ", a kończy się na tym że albo połowa graczy siedzi na spect albo po prostu wychodzi :D

jak najbardziej za :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Też w sumie jestem na tak, bo nie zawsze będąc na kompie siedzę w cs, ale na forum tak, więc by się przydało. Do tego SB jest od 10 postów i nie każdemu chce się nabijać po to, by o cziterze napisać. 

Opublikowano

Nie, nie każdy może. Nie każdy ma na forum regulaminowe 10 postów. 

Opublikowano

Jestem za dodaniem czegoś w stylu tego co proponuje quzevsky. Ewentualnie można dodać tabele ze zgłoszeniami z tego pluginu :)

Ale on tylko pokazał jak to wygląda :P :D

Opublikowano

Jestem, na tak. Prydaje sie i jest pomocne :) mozna to na każdy serwer wgrać a na sb np "Admin katujemy.eu Only dd2 (nick czitera i jaki ma wspomagacz)" i innym kolorem najlepiej

Opublikowano

Przydatne, ponieważ jeżeli na serwerze jest cheater większość ludzi, która nie chce z nim grać po prostu zmienia serwer. Po wgraniu pluginu, reakcja i działanie adminów była by na pewno lepsza. Na TAK

Opublikowano

Jestem neutral. Z jednej strony jest to dobry pomysł. Lecz z drugiej jeżeli jakiś małoletni zostanie parę razy zabity przez skillującego, zacznie się  hardcorowy spam na SB.

Opublikowano

Jestem neutral. Z jednej strony jest to dobry pomysł. Lecz z drugiej jeżeli jakiś małoletni zostanie parę razy zabity przez skillującego, zacznie się  hardcorowy spam na SB.

Dokładnie mam takie samo zdanie na ten temat.

Opublikowano

Dokładnie mam takie samo zdanie na ten temat.

Dokładnie koledzy wyżej opisali wszystko perfekcyjnie 

Opublikowano

Ciagle jestem na TAK. Można spróbować wprowadzić to na jakiś okres próbny i w przypadku megaa spamu odstąpi się od tego, jezeli jednak w miarę będzie to funkcjonowało mogłoby  zostać. Co wy na to ?

• Właściciel
Opublikowano

Odpada, serwer ma i tak już wystarczającą ilość pluginów przez co pingi skaczą, między czasie będę musiał zwiększyć wydajność dd2. Ponadto każde zgłoszenie można chociażby napisać na sb lub na steam / pw / gg do jakiegoś Admina.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Propozycja odrzucona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.